Problema buton radio ramane bifat dupa Submit
Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
-
aceveve
Problema buton radio ramane bifat dupa Submit
Salutare! In primul rand imi cer scuze dar nu am stiut unde sa fac acest topic, aici sau la javascript.
Am urmatoarle coduri:
Cod: Selectaţi tot
switch ($_POST['profile']) {
case 'a':
$_SESSION['profil'] = "Ideal2000";
$_SESSION['profile'] = "a";
$profil="Ideal2000";
break;
case 'b':
$_SESSION['profil'] = "Ideal2000 rotund";
$_SESSION['profile'] = "b";
$profil="Ideal2000 rotund";
break;
..............
Si:
<form action="" method="post">
Ideal2000 <input type="radio" name="profile" value="a" onclick="this.form.submit()" <?php if ($_SESSION['profile']==="a") { echo 'checked="checked"'; }?>>
Ideal2000 rotund<input type="radio" name="profile" value="b" onclick="this.form.submit()" <?php if ($_SESSION['profile']==="b") { echo 'checked="checked"'; }?>>
................
In functie de aceste radio-uri imi schimba query-ul pe care il face in baza de date cam asa:
$s="select * from calc_produse WHERE model='finestre' AND profil='$profil'";
Problema e urmatoarea: cand intri pe pagina si selectezi un buton radio, iti afiseaza produsele si totul e bine. Daca dai Submit radio-ul ramane bifat dar query-ul nu se executa ( nu afiseaza nimic ) daca apas din nou pe radio-ul care apare bifat sau pe un altul merge fara problema.
MarPlo
Problema e ca ramane butonul radio bifat, sau ca la apasare pe Submit nu trimite?
Cand apesi pe Submit se reincarca pagina?
Trebuie ca butonul pt Submit sa fie cu: type="submit" .
aceveve
Nu mai am buton de submit pentru ca nu vreau. Problema e ca radio-ul arata ca e bifat dar nu imi afiseaza continutul care trebuie, ca sa afiseze trebuie sa dai iar click pe un radio ( si isi da submit din nou ).
Sper ca m-am facut inteles.
MarPlo
Butonul radio ramane bifat datorita acestui cod:
<?php if ($_SESSION['profile']==="a") { echo 'checked="checked"'; }?>
Sterge asta, la ambele butoane, si vezi daca mai ramane bifat.
Subiecte similare
- O mica problema de animatie CSS
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
Noroc, MarPlo!
1. Am vizitat pe twitter un site de animatie, in care website-ul actual se numeste CSS-Challenges,com. In respectivul website, sunt...
Ultimul mesaj
1. Multumesc pentru raspuns.
2. Am inteles raspunsul tau: este un mic examen oferit voluntarilor online, pentru a le afla capacitatile de rezolvare...
- Problema curs de Engleza
Sesizari Erori si Greseli
Primul mesaj
Buna.
Am descarcat cursul curs_eurocor-engleza_incepatori_1-16.rar si cand vreau sa-l dezarhivez imi da eroarea asta:
An error occures whilw...
Ultimul mesaj
Buna,
Poti sa descarci cursul de engleza, nivel intermediar, de la urmatoarele linkuri:
- Lectiile 1-16...