Problema integrare clasa paginare in script php

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
andras
Mesaje: 430

Problema integrare clasa paginare in script php

Folosesc clasa de paginare de la: https://marplo.net/php-mysql/clasa-p ... -php
Metoda getLinks() din clasa paginare functioneaza corect doar pentru prima pagina, pentru celelalte pagini afiseaza informatia dar pierde toata formatarea paginii (care este in header.php), nu mai vede nici un css nici un jquery. Cum pot introduce in clasa include_once('common.php'), care contine si fisierul header.php?

MarPlo
Salut
Nu in clasa e nevoie sa introduci zona de Header. Trebuie umblat la logica codului si folosirea clasei in construirea paginii.
Clasa returneaza partea de paginare selectata si link-urile de paginare care trebuie retinte in variabile ca sa fie apoi adaugate in template-ul paginii.
Nu stiu cum folosesti clasa in codul scriptului.

andras
In metoda getLinks() se pot inlocui instructiunile de tip <a href="..."> </a> cu instructiuni de transmitere prin ajax? Eu am nevoie sa le inlocuiesc pentru ca am un singur fisier de select parametrizat (modelselect.php, fisierul primeste ca parametru numele tabelei si in acelasi timp apeleaza clasa de paginare). Cind clasa paginare trimite prin GET se pierde complet formatarea paginii, dar cu ajax m-as intoarce la modelselect.php pastrind si formatarea paginii. Multumesc.

MarPlo
In tag-urile <a> din getLinks() poti adauga sa apeleze o functie javascript,

Cod: Selectaţi tot

<a href="..." onclick="return getPage(this.href);">$nr_pg</a>
In functia getPage(adr) din javascript se apeleaza functia ajax cu adresa din "adr" (adresa din "href"), iar ca link-ul sa nu deschida alta pagina, se aplica return false;.

Subiecte similare