Problema vizualizare aplicatie in browser Android

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
andras
Mesaje: 430

Problema vizualizare aplicatie in browser Android

Salut,
Am facut o aplicatie care functioneaza bine pe laptop dar a carei pagina principala nu se vede complet din browserul de pe un smartphone cu Android 4.4.2. Se vede cam 75 % iar unele butoane nu se vad deloc. Cum s-ar putea adapta? Trebuie sa o rescriu pentru Android? In cazul asta ar trebui sa folosesc Java pentru Android. La vremea respectiva nu s-a pus problema sa functioneze si pe smartphone. Se poate adapta asa cum este acum? Multumesc.

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Personal nu ma pricep la Android sau browsere de pe sisteme mobile. Dar ca parere, cred ca se poate rezolva din CSS. Adica sa incluzi un fisier css cand lungimea e mai mica de 500px in care sa ai proprietati si modificari ca sa se vada cum vrei.
Ca sa folosesti fisiere css in functie de dimensiunile ferestrei, se aplica precum in acest exemplu:

Cod: Selectaţi tot

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="stylesheet" media="only screen and (max-width: 500px)" href="style_mobile.css" />
<link rel="stylesheet" media="only screen and (min-width: 501px)" href="style_desktop.css" />
- Dupa acest model poti adauga fisiere css cu mai multe tag-uri <link> pentru diverse dimensiuni. De exemplu mai mic de 400px / intre 400 si 700px / mai mare de 700px: (max-width: 400px) / (min-width: 401 and max-width: 700px) / (min-width: 701px).

Subiecte similare