Salut! Am luat si eu Scriptul Inregistrare /Logare - cel Simplu , si as vrea sa stiu cum pot face daca de exemplu ma loghez cu un anumit nume(administrator) si parola (administrator) sa ma redirectioneze spre o anumita pagina, de ex: admin.php , alta decat cea pe care sunt redirectionati ceillati care se logheaza??
Unde ar trebui sa pun conditia aceasta si care ar fi ea?
Multumesc.
Redirect Admin in Script Inregistre Utilizatori - Simplu
-
Redirect Admin in Script Inregistre Utilizatori - Simplu
MarPlo
Salut
Incearca asa in fisierul "class.Logare.php" (din directorul "users"); adauga acest cod, la linia 141 (in functia getLogin() ), inainte de: $this->setLogat(1); .
Incearca asa in fisierul "class.Logare.php" (din directorul "users"); adauga acest cod, la linia 141 (in functia getLogin() ), inainte de: $this->setLogat(1); .
Cod: Selectaţi tot
if($ar_post['nume'] == 'nume_admin') header(Location: http://domeniu/admin.php);
Subiecte similare
-
Script utilizatori inregistrare autentificare
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Am folosit script utilizatori inregistrare autentificare de la: marplo.net/php-mysql/utilizatori-inregistrare-autentificare-logare si primesc...Ultimul mesaj
1. Pentru redirect la o anumita pagina dupa inregistrare /logare, inlocuieste in fisierul functions.js (din usrjs/) aceasta linie de cod:... -
Redirect la click pe pagina
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Buna, as avea nevoie de un script de javascript astfel incat un utilizator la primul click pe pagina sa fie trimis pe alta.Ultimul mesaj
Incearca urmatorul script, in zona BODY a codului html (modifici adresa de la window.location).
<script>... -
Dupa post redirect inapoi la acelasi tab
Primul mesaj
Bună Marplo,Ultimul mesaj
Am 3 pagini (tab-uri) intr-o singura pagina, in pagina 2 din cele 3 am un form post, problema este dupa revenire inapoi mă redirectează...
Functioneaza
Iti multumesc mult Marius -
Ajax fade mesaj si redirect dupa un timp
Primul mesaj
Am codul asta si vreau in loc de input type=button sa fie submit, dar sa imi dea fade la fel in 5 secunde de cand apare eroarea.Ultimul mesaj
Daca schimb cu...
Am rezolvat,multumesc frumos de ajutor -
Adaugare text/imagini/video printr-un buton de catre utilizatori
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Lucrez la un site de social media si vreau ca pentru o categorie din membrii care s-au inregistrat pe site sa existe un buton ceva prin care...
Am uitat sa specific ca am create un div in mijlocul paginii in interiorul caruia se va afla postarea respectivului utilizator, iar la fiecare... -
Cerere script comentarii
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Aveti cumva un exemplu de creearea unei forme de comentarii(se mai numeste si guestbook) in PHP. care sa fie introdusa intr-o pagina...
Pentru a combina cele doua scripturi ca sa functioneze cum doriti dv. necesita modificari in scriptul de comentarii cu o fila noua adaptata la...