in .htaccess am posibilitatea sa fac trimitere la o alta pagina atunci cand nu doresc sa se acceseze din browser un fisier ce nu contine valori cu $_SESSION ?
Multumesc!
Redirect la alta pagina din htaccess
-
Redirect la alta pagina din htaccess
MarPlo
Poti sa faci redirect la alta pagina din .htaccess, folosind acest cod:
- Dar .htaccess se executa de catre serverul apache inainte de php, deci nu stie de $_SESSION sau alta instructiune /valori din php.
Daca redirectul vrei sa fie in functie de valori din php, poti sa faci redirect din codul php cu functia header('Location: ...').
De exemplu, in cazul cu $_SESSION:
Cod: Selectaţi tot
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteRule ^(.*)some_dir/nume_pagina$ http://domeniu/alta_pagina$2 [R=301]
Daca redirectul vrei sa fie in functie de valori din php, poti sa faci redirect din codul php cu functia header('Location: ...').
De exemplu, in cazul cu $_SESSION:
Cod: Selectaţi tot
//cod php...
if(!isset($_SESSION) || count($_SESSION) <1){
header('Location: adresa/pagina');
exit;
};
Subiecte similare
- Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...