Redirect la click pe pagina
-
Redirect la click pe pagina
Buna, as avea nevoie de un script de javascript astfel incat un utilizator la primul click pe pagina sa fie trimis pe alta.
MarPlo
Incearca urmatorul script, in zona BODY a codului html (modifici adresa de la window.location).
Cod: Selectaţi tot
<script>
document.querySelector('body').addEventListener('click', (e)=>{e.preventDefault(); window.location.href='https://marplo.net/';});
</script>
Subiecte similare
-
Apelare functie php la click
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salut, vreau ca atunci cand se apasa pe tag-ul <a> sa se apeleze o functie in php care sa actualizeze ceva in baza de date, cum as putea face?...Ultimul mesaj
Salut,
Da, se poate cu ajax.
<a href= link.php id= id_lnk >Apasa aici</a>
<script>... -
Afisare fereastra alert la click
Primul mesaj
Scuze,Ultimul mesaj
Am ajuns să încerc afișarea unei ferestre alert atunci când dau un click ...
Am facut:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>...
Codul din fisierul extern js (care nu e in functii) e rulat automat cand fisierul este incarcat, de aceea se executa instructiunea alert().... -
Dupa post redirect inapoi la acelasi tab
Primul mesaj
Bună Marplo,Ultimul mesaj
Am 3 pagini (tab-uri) intr-o singura pagina, in pagina 2 din cele 3 am un form post, problema este dupa revenire inapoi mă redirectează...
Functioneaza
Iti multumesc mult Marius -
Ajax fade mesaj si redirect dupa un timp
Primul mesaj
Am codul asta si vreau in loc de input type=button sa fie submit, dar sa imi dea fade la fel in 5 secunde de cand apare eroarea.Ultimul mesaj
Daca schimb cu...
Am rezolvat,multumesc frumos de ajutor -
selectare pagina din sql cu rewrite in htaccess
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,vreau sa creez o functie in care sa imi includa pagina direct din mysql,de exemplu am facut astaUltimul mesaj
$page= $_GET ;
$page =$xyz->query(...
Merge perfect,mersi mult de tot,raman dator -
Script JS nefunctional din pagina 2 incarcata cu Ajax
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
In cadrul unei aplicatii web am urmatoarea problema:
- pagina index1.php incarca intr-un div cu ajutorul unui script o alta pagina...
Daca si in pagina 2 ai alta apelare cu ajax, lucrurile se complica. Elementele html care sunt folosite in scriptul din pagina 2 trebuie sa fie si ele...