Resurse pt invatat Limba Engleza

Subiecte legate de cursul de Limba Engleza de pe site, precum si alte topic-uri pentru invatat si exersat limba engleza.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4342

Resurse pt invatat Limba Engleza

La pagina: Resurse Limba Engleza gasiti diverse materiale: carti in format electronic, cursuri audio si programe multimedia pentru invatare limba engleza.

- Pentru a avea acces la link-ul catre pagina de download a acelor materiale, trebuie sa fiti autentificat pe site. Contul de utilizator pe site e diferit de cel de pe forum.

emycraciun22
Buna ziua
As dori sa descarc "Program pentru limba engleza", dar linkul nu mai functioneaza. Va rog mult sa urcati cursul din nou.
Cu stima, Craciun Emanuel.

MarPlo
Arhiva cu "Program pentru limba engleza" este disponibila pentru Download. Dar limita pentru descarcarile de pe acel server, fiind gratuit, e de 1 GB pe zi, din aceasta cauza doar catevva descarcari se pot face pe zi, pana se ajunge la 1 GB. Asta nu pe utilizator ci pe total.
Daca apare mesajul: "The Public Traffic of the file's owner is exhausted" inseamna ca limita a fost depasita in ziua respectiva. Incercati in urmatoarea zi.

Gabi23
Buna, as dori sa descarc cateva cursuri pentru limba engleza. Acestea ar fi: engleza incepatori, gramatica limbii engleze, limba engleza - ghid de conversatie si engleza in 20 minute pe zi. Multumesc anticipat

deny
Buna, vreau sa descarc cursurile de engleza incepator, intermediar si avansat. Ce trebuie sa fac? Multumesc.

MarPlo
Salut
Am trimis un mesaj la adresa dv. de email, cu datele pentru cursurile de engleza.

Subiecte similare