Samadhi: Maya, iluzia Sinelui

Ce este Spiritualitatea? Daca e mai presus de cuvinte, cuvintele nu o pot arata, ci doar indica directia.
Pentru a sti, cel mai bine "gustati" si aflati; intreband, raspunzand, citind /cercetand; oricare ar fi modalitatea, nu conteaza.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Samadhi: Maya, iluzia Sinelui

Filmul Samadhi: Maya, iluzia Sinelui, e un documentar care prezinta o descriere a conditiei umane curente si o explicatie frumoasa a necesitatii transcenderii acesteia.
Ne invita sa cunoastem lumea iluzorie a formelor in care credem ca traim si sa incercam sa ne descoperim profunzimea sinelui nostru autentic, dincolo de jocul de suprafata in care ne-am ratacit.
Acela care are aceasta intelegere (ca Universul este identic cu Sine) si vede intreaga manifestare ca pe un joc al lui Dumnezeu cu El insusi, este, un eliberat in viata.

- Pentru subtitrare alegeti limba româna de la butonul cu settings (rotita din dreapta jos).

MarPlo Mesaje: 4343
Samadhi-It's not what you think

E a doua parte din dcumentarul Samadhi-Nu e ceea ce gandesti. Acesta merge si mai in profunzimi, descriind in detaliu ce inseamna "Samadhi", dincolo de concepte, dogme, preferinte sau activitati controlate. Nu se realizeaza prin tehnici, ritualuri sau practici.
Adevarul ultim e fara cuvinte.
In linistea inimii Divinul iti vorbeste, te conduce si te ghideaza catre scopul tau.
Cel mai interior simt al sinelui, a cel care esti, este inseparabil de nemiscare. Este primul Eu Sunt, mai profund decat nume sau forma.
Fii nemiscat si cunoaste.

- Pentru subtitrare alegeti limba româna de la butonul cu settings (rotita din dreapta jos).