Buna. Stiu ca nu prea intelegeti mult din titlu, dar hai sa va explic aici.
Am intr-un tabel,users, si am o coloana. Vreau sa sterg AUTOMAT tot din acesta coloana la fiecare si sa o schimb cu ceva stabilit de mine. Nu vreau sa fac asta manual, deoarece am treba, nu mai vreau si asta.
Multumesc anticipat.
Schimbare date in toata coloana mysql
-
Schimbare date in toata coloana mysql
steell
din ce am inteles banuiesc ca vrei sa faci asta: faci o pagina in care introduci un formular ce contine un camp text in care introduci cuvantul pe care vrei sa-l inlocuiesti si un camp care contine cuvantul nou. folosesti functia asta
e simplu doar ca o sati ia vreo 10 minute de scris daca esti incepator ca mine;) banuiesc ca e vorba de un tabel mysql
Cod: Selectaţi tot
UPDATE nume_tabel SET nume_coloana='cuvant nou' where nume_coloana='cuvant vechi'
MarPlo
Salut
Daca vrei sa modifici toate valorile din acea coloana, cu una fixa, nu mai e nevoie de conditia WHERE, executi instructiunea:
Daca vrei sa modifici toate valorile din acea coloana, cu una fixa, nu mai e nevoie de conditia WHERE, executi instructiunea:
Cod: Selectaţi tot
UPDATE nume_tabel SET nume_coloana='cuvant nou'
AndreyIstetul
Buna. Din cate inteleg eu din script,steel, nu ma ajuta scriptul tau deoarece valoarea veche nu e una fixa. Cred ca scriptul lui MarPlo o sa ma ajute. Mersi frumos.
Acum, am un script. Vreau sa in acel script sa apara o valoare din alta fila php. Cum fac?(fara sa o scriu din script de fiecare data).
Acum, am un script. Vreau sa in acel script sa apara o valoare din alta fila php. Cum fac?(fara sa o scriu din script de fiecare data).
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...