Salut, stii cumva un script de magazin vanzari licente?
Ceva gen g2a.com sau rexsoft.ro?
Nu caut clone sau ceva, vreau doar un script.
Caut Script magazin vanzari licente
-
Caut Script magazin vanzari licente
MarPlo
Salut,
Nu cunosc nici un cript de magazin vanzari licente.
Poate este si stie altcineva; eu de ceva timp nu mai sunt in domeniul de web-development.
Nu cunosc nici un cript de magazin vanzari licente.
Poate este si stie altcineva; eu de ceva timp nu mai sunt in domeniul de web-development.
Subiecte similare
-
Caut programator pt aplicatie web responsiv cu baze date
Cereri si Oferte
Caut programator pentru realizare site web responsiv, cu baze de date
Pentru o aplicatie de nutritie
Pot fi contactat la deniplant@gmail.com sau... -
Script rasturnare imagine
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
O idee de un script cum as putea face ca atunci cand am o imagine rasturnata sa apas de exemplu pe sageti si sa mi-o aduca in ce pozitie vreau eu?...Ultimul mesaj
Salut,
Ca idee ar fi urmatoarea:
1. Adaugi imaginea intr-un element canvas.
2. Cu sgetile /butoanele apelezi o functie javascript care roteste... -
Cerere script comentarii
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Aveti cumva un exemplu de creearea unei forme de comentarii(se mai numeste si guestbook) in PHP. care sa fie introdusa intr-o pagina...
Pentru a combina cele doua scripturi ca sa functioneze cum doriti dv. necesita modificari in scriptul de comentarii cu o fila noua adaptata la... -
script si cod html calculator calorii
Cereri si Oferte
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un script calculator calorii, vreau sal pun pe saitul meu. va rog daca e posibil in limba romana -
Cerere: Script si cod calculator calorii
Cereri si Oferte
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un script calculator calorii, vreau sal pun pe saitul meu. va rog daca e posibil in limba romana -
Script utilizatori inregistrare autentificare
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Am folosit script utilizatori inregistrare autentificare de la: marplo.net/php-mysql/utilizatori-inregistrare-autentificare-logare si primesc...Ultimul mesaj
1. Pentru redirect la o anumita pagina dupa inregistrare /logare, inlocuieste in fisierul functions.js (din usrjs/) aceasta linie de cod:...