Scripturi de pe site


  1. » barbacot
    Salutare la toti acesta fiind primul meu post pe forum.

    In legatura cu scriptul de aici: poate cineva sa imi arate cum introduc rezultatele intr-o...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    O noua aplicatie de curs valutar plus conversii monede e la pagina:
    marplo.net/php-mysql/curs_valutar_conversii

    - Datele pot fi salvate in baza...


  2. » Dark Angel
    Buna seara
    Am descarcat arhiva pentru chat-ul oferit gratuit si l-am dezarhivat. Am facut cum scria si am luat toate codurile si le-am pus in HTML,...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut levent,
    Daca te referi la script-ul de chat de la: marplo.net/php-mysql/php-script-chat-simplu , nu se include direct 'chat_form.php'.
    -...


  3. » davinci
    Salut Marplo, la acest script:

    - se poate face atunci cand uploadez un fisier imagine pentru upload.jpg sa il uploadeze pe server in...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut @desenefaine,
    In codul pus de tine, numele fisierului pt. upload e definit la linia:
    $filename = wp_basename($url);
    - Daca vrei sa...


  4. » desenefaine
    Salut, as dorii si eu CMS Blog cu Ajax - jQuery daca se mai poate, pe site nu mere zice Not available content for this page.
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Acel CMS a fost un proiect din procesul de invatare in urma cu 8 ani. La vremea respectiva a fost bun o perioada, dar acum e depasit fiindca...


  5. » fenoxp
    Salutare, am și eu un script de muzica magic-love.ml de test pana îmi iau un domeniu stabil însă am o mica problema la cel script. Nu reușesc sa ma...
    Ultimul mesaj » fenoxp
    Nu te implicit ca nici tu nu știi. Ce forum de cacat


  6. » DjPanda
    Salutare ,
    Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un mic cod...deci , folosesc scriptul postat de marplo pentru contorizarea downloadurilor si a...
    Ultimul mesaj » DjPanda
    ok multumesc frumos , ma bucur ca pe acest forum userii nu se iau in ras


  7. » Senior70
    Sal ! ...scuze ca revin la subiect referitor la scriptul:
    - dar nu am reusit dupa multe stradanii sa rezolv problema ...
    Nu stiu cum pot extrage...
    Ultimul mesaj » Senior70
    OK, cu toate ca este tardiv,( abia acum am intrat in probleme ), va multumesc MarPlo si andras, ca v-ati aplecat asupra problemei mele, dar tre sa...


  8. » Senior70
    Sal ! ... daca este cineva care cunoaste codul Multiple Select Drop Down List ( care ne-a fost pus la dispozitie de Marplo ), va rog sa ma lamuriti...
    Ultimul mesaj » andras
    Ti-am dat solutia in postarea precedenta. Nu stim la ce id-uri te referi, iar prin POST nu se trimite decit proprietatea value a optiunii. Poti sa...


  9. » bvlucretiu
    Bună!
    Încerc să transpun ce am făcut într-un site propriu cu php și MySQL în structura creată de dv pe:
    și numai nu reușesc să-mi dau seama ce se...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    In index.php inlocueste:
    readfile('pagini/'.$pagina.$ext);
    Cu:
    include 'pagini/'.$pagina.$ext;
    Astfel, cu include codul php va fi executat daca...


  10. » bvlucretiu
    Bună!
    Nu știu care este motivul dar după ce am refăcut tot ce aveam în localhost cu scriptul: Creare site cu cms , care nu funcționa, am crezut că...
    Ultimul mesaj » bvlucretiu
    Bună!
    Vă mulțumesc pentru interesul acordat!
    Am aflat care era problema!
    La setări în Chrome era activată Extensia AdBlock !
    După ce am...


  11. » Hidden1
    Salut, am adaugat script-ul vostru pentru contorizare vizite ( ) intr-un CMS wordpress, dar cand e vizitat de un vizitator nou(sau de acelasi...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu stiu o metoda sigura, doar daca stii care sunt exact acei boti.


  12. » sergiu3
    Buna seara.
    Folosesc scriptul de la: Creare site cu PHP si MySQL - CMS
    Am facut astazi scripul nu mai am nici o eroare, insa nu inteleg rolul...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Meniurile si paginile pe care le adaugi din Admin trebuie sa apara in site. Nu stiu de ce la tine nu apar. Am testat scriptul si nu mi-a aparut...


  13. » sergiu3
    Am facut Creare site cu PHP si MySQL - CMS insa am eroarea: Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the...
    Ultimul mesaj » sergiu3
    va multumesc mult! Dumnezeu sa va binecuvinteze! sunteti un om extraordinar!
    Va respect !!


  14. » Senior70
    Plecand de la cunoscutul soft prin care se citesc date din 4 coloane ale unui tabel cu Select List ( ), am incercat sa obtin acelasi efect, dar...
    Ultimul mesaj » Senior70
    OK, MarPlo, m-am lamurit, voi incerca sub alta forma ... TKS !


  15. » mluci
    saut marplo.utilizez script-ul tau de paginare la select din baza de date dar,
    sql =  SET NAMES 'utf8' ;
    mysql_query($sql, $conn);...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Probabil nu merge fiindca nu e impins sau tras de cineva.
    //codul de conectare

    $where ='WHERE Conditie';  //conditii de selectare...


  16. » andras
    Salut,
    Execut o instructiune INSERT cu clasa pdo_mysqli si vreau sa aflu noul ID. Forma urmatoare nu functioneaza:
    <?php...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Clasa pdo_mysqli are o proprietate: $last_insertid care contine ID-ul auto_increment de la ultimul Insert.
    $rows = $conn->sqlExec($re);...


  17. » nicusorilie
    De cateva zile constat ca nu se mai pot afisa informatii meteo (pentru nici o locatie).

    Am noua linie de cod:
    public $orase = '{ Bucuresti :{...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Problema e de la serverul cu meteo de la yahoo; fac modificari sau cine stie ce lucreaza; ori poate dau datele doar prin Api Key, nu stiu.
    Am testat...


  18. » adrianboldis
    As avea o intrebare
    Este un tutorial pt Multi-Select cu ajax,php si sql.( ).
    Intrebarea mea este cum pot afla valoarea selectata dintr-un select...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Daca vrei sa trimiti valorile selectate la alt script php, e mai simplu sa le trimiti cu un formular.
    De exemplu o pagina php ca aceasta:
    <?php...


  19. » Senior70
    Sal !...Incercand sa folosesc intr-un proiect softul Multiple select drop down list , m-am blocat la urmatoarea problema:
    Vreau ca atunci cand se...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Variabila $_SESSION e un array in care sunt retinute selectiile facute, coloana din tabel si valoarea selectata.
    Aceasta variabila o poti...


  20. » andras
    Folosesc clasa de paginare de la:
    Metoda getLinks() din clasa paginare functioneaza corect doar pentru prima pagina, pentru celelalte pagini...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    In tag-urile <a> din getLinks() poti adauga sa apeleze o functie javascript, <a href= ... onclick= return getPage(this.href);...


  21. » LoolKovsky
    Buna ziua,
    Am incercat sa implementez codul din aceasta sectiune
    Pentru o tabela cu urmatoarele sectiuni : Id (se autoimplementeaza), Categorie,...
    Ultimul mesaj » Senior70
    Si eu ma chinui la asa ceva... singurul rezultat este ca am obtinut afisarea selectiilor cu ...

    echo $ar_cols .'`='.$_SESSION [$ar_cols...


  22. » andras
    Salut,
    Am un SELECT de genul (simplificat):
    <?php
    $re = SELECT
    `bufer_id`, 'A' as `ident`, 'cheltuieli materiale' as `tipchelt`, '' as...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Am modificat in codul clasei de pe site sa functioneze si in astfel de situatii, cand dupa instructiunea de inceput urmeaza direct un alt rand....


  23. » andras
    Salut,
    Scriptul utilizatori nu trimite (pe adresa de yahoo) mail-ul Recuperare date, mail-ul nu apare nici in Inbox nici in Spam desi in aplicatie...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Nu ma pricep la parteea de hardwere. Dar din datele prezentate probabil acel server nu are configurat un server de email care sa lucreze cu php.


  24. » andras
    Salut,
    Vreau sa descarc de pe site scriptul de paginare. Exista o varianta MYSQLI sau PDO? Daca nu exista nu e nici o problema, voi modifica...
    Ultimul mesaj » andras
    Exact asta imi trebuia, sa poata lucra cu clasa pdo_mysqli. Am facut modificarile. Multumesc!


  25. » andras
    Salut,
    Pentru MVC incerc sa parametrizez la maximum (nu stiu daca e bine), adica am definit intr-un fisier PHP ( tabeleBD.php ) o clasa Persoane in...
    Ultimul mesaj » MarPlo
    Salut
    Nu pot sa spun daca e bine sau nu cum vrei sa construiesti sistemul MVC, depinde de obijnuinta si experienta care se imbunatateste treptat....