Scripturi de pe site
-
» sorinbodoSalut,
Am incercat sa folosesc scriptul scris de marplo si imi da eroare de fiecare data cand incerc sa inregistrez un nou utilizator.
Eroare la...Ultimul mesaj » MarPloDaca e script-ul de la pagina: , tocmai l-am testat. Nu apare nici o eroare ca sa corectez ceva.
Nu stiu de ce la tine apare. Verifica daca e...
-
» cadouMie nu imi merge acest script: .Ultimul mesaj » MarPloAm testat din nou scripturile pe localhost, si functioneaza.
Eroarea:
... unexpected $end in /home/a5485229/public_html/usrincls/texts.php on line...
-
» cadouDeci dupa logare am codu sa se duca pe pagina personala , si e adresa de genu adresamea/index.php?user=admin .
Se poate face sa am asa:...Ultimul mesaj » MarPloSe poate acea rescriere de adresa URL cu extensie php daca stii structura scriptului si a altor fisiere php care sunt pe server, astfel sa poti...
-
» steellsalut
Am scriptul asta de pe site:
// Functia care verifica si creaza obiectul XMLHttpRequest in functie de browser
function get_XmlHttp() {
//...Ultimul mesaj » MarPloSalut
Personal nu am intalnit aceasta problema cu Ajax si www in adresa paginii in Chrome. Ai incercat sa vezi daca in Firefox merge? Daca da,...
-
» ciobyy25Am o rugaminte sunt incepator si nu prea ma pricep sa lucrez in html php.
Deci mi am facut un site, imi puteti explica cum pun Script inregistrare -...Ultimul mesaj » MarPloSalut
Mai mult si clar decat este scris in instructiunile de folosire nu e de spus pentru instalare. Nu are rost sa fie repetate aici.
Trebuie sa...
-
» tataieeeCu respect vă salut !
Detin un forum, mai exact acesta, adresa URL: arenatech.ro , de curând am găsit un Script de Chat aici la dvs. M-ar interesa...Ultimul mesaj » tataieeeVă salut!
Mulţumesc pentru indicaţii, sunt la început în domeniul ăsta şi nu prea mă descurc aşa de bine, am să incerc, poate reuşesc.
Când o să...
-
» bvlucretiuBună ziua!
Am o problemă cu formularul de contact care l-am descărcat din siteul dv. ( ), am respectat toate instrucțiunile din fișierul...Ultimul mesaj » AndreyIstetulBuna. Instaleaza hmailserver pentru server smtp. Cauta pe google php_openssl.dll si gasesti pt download acel fisier; pune-l in folderul php-ului....
-
» MarPloAici este o lista in format JSON cu Judetele din Romania si Orasele asociate fiecarui judet.
Formatul listei este acesta:
{
Judet :{
Oras :{...Ultimul mesaj » MarPloAici este o lista in format JSON cu Orasele din Romania.
Formatul listei este acesta:
{
Oras :{ woeid :numar_WOEID, cod_postal :nr_cod, latitudine...
-
» MikellMultumesc pt script in primul rând. am introdus tot si nu ma lasa sa incarc meniu si pagini in site .De fapt nu ințeleg ce este meniu.
Dă următoarea...Ultimul mesaj » MarPloPentru punctul 1., vezi raspunsul de la pagina: .
La punctul 2., poate stie altcineva, sau intreaba la sectiunea HTML - CSS.
-
» KomfortBuna ziua,
Imi merge scrptul de upload de pe siteul dvs. ( Script Multi-Uploader ), dar nu stiu cum sa fac sa am o sectiune de unde pot downloada...Ultimul mesaj » MarPloCred ca nu cionteaza ca esti pe localhost , probabil depinde de tipul fisierelor.
Link-ul doar deschide adresa respectiva din el. Daca e fisier care...
-
» patriciaBuna
Am incercat un mic script de la php, cel pentru afisare de comentarii in pagina scriptul 3; dar la inceput, cand acele campuri pentru...Ultimul mesaj » MarPloSalut
M-am uitat putin in codul Script-ului comentarii 3, asa cum e nu ar trebui sa arate eroare: undefined index ... , doar daca nu ai modificat...
-
» Dark AngelBuna ziua :)
Astazi am descarcat si eu acel chat simplu si dragut si doresc sa il pun pe forumul meu (intr-un bord sau pe o pagina HTML), dar nu imi...Ultimul mesaj » MarPloBuna ziua
Daca adaugi Script-ul de Chat intr-un fisier HTML, sau template de Forum, adaugat cu <object> sau <iframe> (dupa cum scrie in...
-
» patriciaAm incercat sa pun pe o pagina o casuta pentru chat (scriptul e cel de pe site ,varianta mai simpla, care nu necesita css3);
in locul casutei de...Ultimul mesaj » MarPloTextul: nu exista aici chat adaugat apare in camera de chat in care nu a fost adaugat nici un text, sau nu e fisier txt pentru acea camera.
Problema...
-
» LiafSalutare tuturor.
Sunt nou in acest domeniu.
Am gasit aici acest script: Preluare date din formular si adaugare in baza de date MySQL , si l-am...Ultimul mesaj » MarPloNu stiu tutorial care sa faca exact ce vrei. Sun tutoriale separate, unul iti arata cum adaugi date din formular in baza de date, altul iti arata cum...
-
» Nick BlackSalutare.
Am nevoie de un script php pentru upload pentru galerie de imagini .
Am gasit pe site la acest link: , dar nu pot downloada acel script...Ultimul mesaj » MarPloSalut
Ca sa te poti inregistra si autentifica pe site, trebuie ca JavaScript sa fie lasat activat in browser.
Daca problema e alta, scrie despre ce...
-
» uzurpatoruSalutari, am montat script chatul PHP oferit de voi pe un site de al meu, merge tot ok, ii frumos si simplu, usor de configurat (daca sti basic).
Am...Ultimul mesaj » MarPloSalut
Acel script de chat nu area aceasta optiune de pastrare a numelui cu parola pt utilizare.
Poti insa instala Scriptul Utilizatori -...
-
» bgbgCand dau la creare tabel din comm/ , in Script Comentarii cu Paginare, apare aceasta eroare.
PHP Error Message
Parse error: syntax error, unexpected...Ultimul mesaj » MarPloAceasta eroare apare de obicei din cauza editorului de tex folosit pentru scriere in fisiere PHP, sau salvarea fisierului cu encoding nepotrivit....
-
» bgbgAm descarcat scriptul de aici target= _blank
Am siteul html ,la ultimul pas linia <?php session_start(); ?> am pus`o in head e bine?
Am creat...Ultimul mesaj » MarPloCodul HTML cu formularul de inregistrare e definit in fisierul register.php , de la linia 181.
Codul HTML cu formularul pt logare e definit in...
-
» bvlucretiuAm descărcat din Scripturile PHP, scriptul: utilizatori-inregistrare-autentificare-logare , am urmat toți pașii indicați în fișierul html, iar atunci...Ultimul mesaj » MarPloFaptul ca nu apare formularul de inregistrare e o problema la codul JavaScript din pagina.
Incearca sa inlocuiesti in fifierul functions.js din...
-
» xxdonxxSalut
la scriptul acesta se pot cenzura anumite cuvinte care apar in comentarii?Ultimul mesaj » MarPloSalut
Scriptul de comentarii cu paginare nu are creata functie de cenzurare cuvinte.
-
» xxdonxxla scriptul inregistrare - autentificare, logare primesc aceasta eroare cand vreau sa fac un cont nou.
Warning: mail() : Failed to connect to...Ultimul mesaj » MarPloDa, se poate ca inregistrarea sa se faca si fara confirmare prin e-mail.
Cred ca e scris in fisierul Citeste.html si despre aceasta setare. Sau vezi...
-
» iluziiSalut,
Sunt un membru noi pe site, sunt incepator pentru php, ma chinui de o saptamana sa fac si eu un site.
Bun am inceput cu pagina de...Ultimul mesaj » iluziimda, mai lamurit mai mult de o gramada .... nu a fost nici-un ajutor ce sa mai ,..................
-
» lezeualexSalut
As vrea sa te rog daca imi accepti permisiunea de-a edita CMS-ul tau de blog, vreau sa îi fac o tema personalizata in photoshop ,dar am nevoie...Ultimul mesaj » MarPloDe obicei aceasta eroare apare din cauza editorului folosit, care a adaugat vreun caracter invizibil la inceputul fisierului, cum sunt editoarele...
-
» eusebiu24Salut.
Am reusit sa fac pagina de logare si de inregistrare si deasemenea am reusit sa activez acea obtiune ca numai utilizatorii logati ca...Ultimul mesaj » eusebiu24Nu am reusit... , m sa mai incerc.
Daca nu da-mi un ex....
Sau alt script de chat,sau nu stiu.daca stii.cand ai si tu timp.oricum mai incerc si te...
-
» eusebiu24Buna ziua!
Inainte de a va spune ce problema am vreau sa va spun de unde am luat script-ul.
# target= _blank target= _blank
Care ar fi...Ultimul mesaj » MarPloSalut
Vezi scriptul de chat de la pagina: PHP Script Chat Simplu , are optiune si pt adaugare text in chat doar de catre utilizatorii autentificati....