Din cartea Tehnologia Visatorului

Ce este Spiritualitatea? Daca e mai presus de cuvinte, cuvintele nu o pot arata, ci doar indica directia.
Pentru a sti, cel mai bine "gustati" si aflati; intreband, raspunzand, citind /cercetand; oricare ar fi modalitatea, nu conteaza.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Observarea războiului tău intern

Observarea războiului tău intern
În momentul în care observi lupta contrariilor din interior, frica ta moare. Moare exact ca atunci când o sămânță moare și face loc unei noi vieți. Observându-ți războiul interior fără să te identifici cu el, te trezește la o dimensiune superioară, eliminând toate formele de conflict și nedreptate din lumea evenimentelor.

MarPlo Mesaje: 4343
Ce este „drept” și ce este „nedrept”
O întreagă familie măcelărită în toiul nopții fără niciun motiv.
Scoaterea din priză a unui om pe moarte în numele eutanasiei.
Un dictator, asasin nemilos, responsabil pentru moartea a mii de oameni, fiind condamnat la moarte.
O inundație care a șters sate întregi și mii de reviste Time Magazine, The Chronicle, 60 Minutes, Today, Good Morning America, Sole 24 ore, New York Times, World News Tonight: toate instrumente ale timpului și comunicatori ai morții pe care voi înșivă le-ați produs pentru propriul dvs. divertisment - o comedie amuzantă, un joc extraordinar pe care tu însuți l-ai transformat într-un lagăr de concentrare - crearea istoriei pentru a delimita un teritoriu al morții și marcarea limitelor sale cu memoria ta cum un animal sălbatic face cu urină.
Se pare că memoria îți dă certitudine și siguranță, dar ca tot ceea ce are un început și un sfârșit, o naștere și o moarte, te va lăsa mai devreme sau mai târziu în mijlocul pustietății.

Tot ceea ce este istorie, tot ceea ce este timp, tot ceea ce este memoria nu s-a întâmplat niciodată și nu se poate întâmpla decât în imaginația ta.
Istoria este un coșmar pe care ți-l impui pentru a-ți justifica lipsa de voință și libertate, și să-ți perpetuezi propriile limite, frică, uitare și moarte.
Istoria e o dependență fără de care n-ai ști niciodată să trăiești.

Q. Ce ar trebui să facem atunci? Să nu mai citim ziare? Să nu mai ascultăm emisiuni? Sau ce?

A. Continuați să le citiți și să le ascultați ca înainte, dar conștient de faptul că toate aceste lucruri nu sunt venite din lumea exterioară, dar din propria voastră ființă interioară întunecată, compromisă, prinsă ca un păianjen în propria pânză.

Exercitați-vă integritatea interioară și lumea nu va mai fi conflictuală.
Exercitați-vă prosperitatea interioară și sărăcia va dispărea de pe această planetă.
Exercitați-vă nemurirea și nu veți mai vedea moartea.

Învață să discerni. Învață să crezi fără să crezi.
Învață să-ți exorcizezi profeția ta de dezastru.
Învață să râzi de propria ta imaginație negativă mortală.

Ce este "drept" și ce este "nedrept"?
Amintiți-vă! Tot ce este sub jurisdicția timpului este fals.

MarPlo Mesaje: 4343
Câștigă înainte să se întâmple
Q. Peste tot în jurul meu lucrurile cad în bucăți. Cum pot să depășesc asta?

A. Câștigă-l înainte de a se întâmplă! Câștigarea imposibilului este ceea ce ești chemat să faci.


Q. Dar daca s-a întâmplat deja?

A. Nimic nu se poate întâmpla înainte de Acum. Crezând că ai trăit prin ceea ce "deja" s-a întâmplat este doar imaginație. E o minciuna. Ceea ce s-a întâmplat deja se poate întâmpla doar acum. Lucruri nu se destramă peste tot în jurul vostru, ci doar în interiorul tău. Sentimentul tău că totul se destramă în bucăți nu este nimic altceva decât frica ta încă acționând în interiorul tău și proiectându-se într-un trecut imaginar. Depășește frica și câștigarea imposibilului nu doar că o să fie posibil, ci inevitabil.

MarPlo Mesaje: 4343
Soluția vine din interior
Ceea ce se întâmplă "afară" este doar o consecință.

Câștigă înainte să se întâmple, este o stare de pro activitate.

Când apare o problemă - este înfrângerea care își arată capul - ca un semnal de avertizare a unei defecțiuni în interior - o fisură în ființa ta. Întoarce-te la sursă și acolo, în atemporalitate problema este rezolvată deja.
Visătorul ne-a adresat încă o dată despre ceea ce a fost una dintre cele mai contagioase fraze.
El ar fi inventat într-un timp și explicat, Dacă sunteți în viață în interior, totul va ajunge - nu poți face lucruri doar pentru că toată lumea face!

Câștigăm aici pentru că facem lucrurile diferit, a spus punând mare accent atât pe aici, cât și pe diferit cu care a avut mare grijă pentru a nu fi interpretat greșit. Acest diferit nu a fost o diferență orizontală între două lucruri similare, dar o diferență verticală – ridicându-se de la ordinea lucrurilor existente pe un plan superior.
Victoria este o stare de a fi, a repetat el....Victoria este o stare de a fi! O vei găsi numai în invizibilitate.... în suspendarea atemporala atunci când nu ești nici descris, nici creat de altceva decât de tine. Când tu ești creatorul!

Câștigă înainte să se întâmple! A spus din nou.
Pentru a face acest lucru, trebuie să-ti acorzi atenție în fiecare moment - să intervii de îndată ce simți durere în interior - doar cu atenția ta, să rămâi într-o stare de victorie. Când te confrunți cu cineva trebuie să-l stăpânești – simte spațiul din jurul tău, și durerea pe care o simți nu te mai poate înconjura și limita. Cum poți fii învins de propria ta creație?

Creatorul trăiește cu un sentiment de demnitate.... Când Creatorul sosește, chiar și atomii știu și-l recunosc - același lucru este valabil și atunci când îți este frică .... S-a oprit să ne lase să-l ajungem din urmă, apoi a pornit pe o tangentă.
Suntem înșelați de lumea vizibilă. Ar trebui să faci tot ce e de făcut, dar fără sa aștepți satisfacție din exterior .... pentru că, chiar dacă vine atunci când te afli într-o stare de speranța, te vei simți vulnerabil și îți va fi frică să nu pierzi totul. Este groaznic... Fiecare dintre noi se poate întâlni cu propriul motiv de a fi - scopul său. Nu fi luat de ceilalți, nu fi hipnotizat... A spus în timp ce începea să ia în considerare argumentul de la un alt punct de vedere.
A fi faimos este intern - este o stare de a fi. Când ai succes în interior, nu vrei pe nimeni să știe... Nu vei putea sta singur... Când Isus a trăit succesul a trebuit să iasă pe apă pentru a scăpa de mulțimi.

Starea ta de victorie se răspândește la 360 de grade.
Internetul nu este nici măcar un atom din ceea ce avem în interior - comunicarea reală este în interior A subliniat, și apare în tine! Când ai această comunicare interioară – această comuniune, lumea va fi la dispoziția ta!

Câștigă înainte să se întâmple!
Cea mai joasă formă de vanitate este să crezi pentru a crede. Trebuie să faci totul extern fără sa crezi în ea. Cu cât ești mai violent în interior – cu atât mai mult ocupi cel mai jos nivel din lumea opuselor – în meseria ta, rolul pe care îl joci. Prin armonizarea conflictelor interioare intrați într-o stare de victorie permanentă și astea nu vor trebui niciodată să se manifeste în lumea evenimente.

Cine iubește cu adevărat nu lucrează.
Elimină tot ce obstrucționează această lene creativă și iubiți-vă pe voi înșivă în interior pentru a fi victorioși .... pentru a pune împreună bucățile ființei tale fragmentate, pentru a vă colecta și a trăi un moment de integritate - ca stare de succes. Trebuie să creați și să vă bucurați de aceste momente de calm, singurătate și liniște altfel vă veți pierde (rezolvând un conflict după altul în lumea exterioară, pe măsură ce fragmentarea voastră interioară se manifestă).

Ai o problemă înafara? Câștigă înainte să se întâmple!

Cea mai mare înfrângere pe care o poate avea un om este să aibă fără Ființă. Trebuie să trăiți și să experimentați un succes interior înainte de a-l cuceri în exterior, altfel îl veți pierde. Te va învinge. Câștigă-l înainte de a se întâmpla,' este tu în atemporal construind un viitor liber de obstacole și plin de succes. Succesul vine din interior. Integritatea este o stare permanentă de victorie.