Salut, o sa fiu scurt in explicatii.
Am un site A si B. In primul site, A, este un textfield in care scri un cod, iar cand apesi butonul Search serverul trebuie sa trimita acel cod la site-ul B intr-un anumit textfield si sa apese butonul Cauta al site-ului B. Dupa terminarea interogarii si returnarea unui raspuns al site-ului B, site-ul A trebuie sa stie sa capteze raspunsul si sa il afiseze.
Mentionez faptul ca nu am acces la baza/ele de date si site-ul B returneaza raspunsul prin javascript sub textfield-ul si butonul de cautare.
Este posibila aceasta actiune? Daca da, cu ce functii as putea realiza acest "proiect"? Va multumesc pentru timpul acordat!
Transfer date intre doua site-uri
-
Transfer date intre doua site-uri
MarPlo
Posibil ar fi, dar foarte dificil, si asta daca site-ul B nu are protectie pe partea de server.
Ideea e sa stii la ce fisier de pe server trimite site-ul B datele din formular pt. cautare.
Din site-l A, prin cURL (gasesti pe net detalii despre cURL) trebuie accesat acel fisier care e pe serverul site-ului B, exact cu aceleasi campuri pe care el le foloseste cand se trimite formularul lui (pot fi campuri ascunse, sau adaugate dinamic cu JavaScript).
Daca datele transmise prin cURL sunt exacte, iar pe serverul B nu exista verificare de protectie prin Session, raspunsl va fi rezultatele cautarii returnat de acel fisier.
Ideea e sa stii la ce fisier de pe server trimite site-ul B datele din formular pt. cautare.
Din site-l A, prin cURL (gasesti pe net detalii despre cURL) trebuie accesat acel fisier care e pe serverul site-ului B, exact cu aceleasi campuri pe care el le foloseste cand se trimite formularul lui (pot fi campuri ascunse, sau adaugate dinamic cu JavaScript).
Daca datele transmise prin cURL sunt exacte, iar pe serverul B nu exista verificare de protectie prin Session, raspunsl va fi rezultatele cautarii returnat de acel fisier.
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...