Trimitere automata email-uri fara Cron Job
Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
-
MelecaCristian
Trimitere automata email-uri fara Cron Job
Buna,
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi accesata si reimprospatata probabil ar functiona asa:
Cod: Selectaţi tot
<?php
$data = date("d.m.Y");
$data_trimitere = "19.12.2022"
if ($data == $data_trimite) {
mail("cineva@domeniu.com","Mail trimis automat in $data_trimitere","Super, a mers...");
}
else
{
echo "Data $data_trimitere nu corespunde cu $data ! ";
}
?>
Multumesc mult!
O zi superba tuturor
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
MarPlo
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate stiu, fara o astfel de accesare nu poti executa un script php.
Subiecte similare
-
Deschidere camera chat fara refresh pagina
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Am tot cautat pe net un script js ca atunci cand vreau sa dau click pe o camera de chat sa o incarce in pagina respectiva fara sa am refresh la...
Ultimul mesaj
Salut,
Depinde cum ai chatul construuit. Daca ai camera de chat afisata intr-un iframe, faci ca la clic pe butonul pentru camera sa se schimbe...
-
Cerere Script trimitere date pe alt site
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Cine mă poate ajuta și pe mine cu un script care sa mă pot juca cu el în xamp adică sa trimit dintre form niște sume virtuale ex.: ana are 2 mere...
Ultimul mesaj
Pentru a putea trimtie date pe un alt site poti folosii 2 metode, ele se numesc GET si POST.
Exemplu cu GET:
test.html
<form method= get...
-
Parsererror trimitere date cu Ajax si htaccess
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salut, am un script pentru un calendar, dar se pare ca atunci cand vreau sa trimit date prin ajax primesc eroarea din titlu fiindca am modificat...
Ultimul mesaj
Ba da, am fost trimis datele cum s-a zis si la raspunsul anterior si tot nimic, nu inteleg
-
Cerere: Schimbare limba site fara reload la pagina
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Salut,am in site implementat un script de schimbarea limbii in care eu am adaugat in scriptul meu original urmatoarea functie
<?php echo...
Ultimul mesaj
Vezi tutorialele din cursul Ajax de pe site.
Alt demo nu am.
Oricum, nu pare ceva dificil pentru cine a mai lucrat cu ajax; se face un cod...