Salut,
Cum as putea trimite date altui site? Adica eu de pe site-ul X sa trimit pe site-ul Y, unde pe Y se afla un formular.
Am gasit mai multe turoriale dar nu a functionat niciunul.
Trimitere date prin Post la alt site
-
Trimitere date prin Post la alt site
MarPlo
Salut
Se poate de pe server cu php cUrl.
Poti sa folosesti functia sendPostData() din urmatorul exemplu; sau vezi ce gasesti pe internet la cautare: " php curl send post form ".
Se poate de pe server cu php cUrl.
Poti sa folosesti functia sendPostData() din urmatorul exemplu; sau vezi ce gasesti pe internet la cautare: " php curl send post form ".
Cod: Selectaţi tot
//send $data (array [name=>value] OR string 'n1=v1&n2=v2') via Post to $url address
//Returns Response from $url
function sendPostData($url, $data){
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $data);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true); //TRUE to follow any 'Location:' header that the server sends
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); //to receive server response
curl_setopt($ch,CURLOPT_CONNECTTIMEOUT ,3); //number of seconds to wait while trying to connect
curl_setopt($ch,CURLOPT_TIMEOUT, 25); //maximum number of seconds to allow cURL functions to execute
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false); //FALSE to stop cURL from verifying peer's certificat
$re = curl_exec($ch); //execute and store response
if(curl_error($ch)) trigger_error('Curl Error:' . curl_error($ch)); //in case of error
curl_close($ch); //close connection
return $re;
}
//Example
$url ='https://marplo.net/page';
$post =[
'username' =>'user1',
'password' => 'passuser1',
'gender' => 1,
];
$resp = sendPostData($url, $post);
var_dump($resp);
Subiecte similare
- Trimitere automata email-uri fara Cron Job
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna,Ultimul mesaj
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi...
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate... - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...