Saluatare MarPlo.net
Am o mare rugaminte, sper sa ma puteti ajuta.... vreau sa fac o pagina statica...si nu prea stiu cum....
vreau sa fac un index.php care sa contina atunci cand un utilizator intra.... el v-a trebui sa scrie numele adresa de mail telefon , dupa care sa apese pe "Trimite" toate acestea sa se inregistreze intr-o baza de date, iar dupa ce apasa butonul trimite sa fie redirectonat intr-o pagina html statica.... adica cam asa >> utilizatorul acceseaza site.ro/index.php >>> introduce datele dupa care sa fie redirectionat tot pe acelasi site site.ro/index1.html unde e pagina propriuzisa.
se poate asa ceva??? va rog ajuttor
Pagina php cu redirect dupa inregistrare date din formular
-
Pagina php cu redirect dupa inregistrare date din formular
MarPlo
Salut
In "index.php" creezi formularul pt adaugare date, iar la action="" adaugi numele fisierului care preia si inregistreaza datele. Este aici un tutorial despre asa ceva Preluare date din formular si adaugare in baza de date MySQL, trebuie doar sa-l studiezi si sa-l adaptezi la formularul tau.
Iar ca sa faca redirect la alta pagina, adaugi dupa ce face inregistrarea datelor acest cod:
In "index.php" creezi formularul pt adaugare date, iar la action="" adaugi numele fisierului care preia si inregistreaza datele. Este aici un tutorial despre asa ceva Preluare date din formular si adaugare in baza de date MySQL, trebuie doar sa-l studiezi si sa-l adaptezi la formularul tau.
Iar ca sa faca redirect la alta pagina, adaugi dupa ce face inregistrarea datelor acest cod:
Cod: Selectaţi tot
header('Location: index1.html');
wallentin
s-a schimbat problema:( ..... vreau sa fac o pagina statica cu acelasi tip de formular , in momentul in care intra utilizatorul pe site sa ii apara formularul , dar fara redirect adica sa fie tot in pagina aia...
MarPlo
Uite un exemplu de formular simplu, si cod php de preluare si afisare date din el.
Pentru mai multe campuri de formular, poti face si singur dupa acest model, daca nu stii cum, e tutorialul din link-ul dat in raspunsul de mai sus, sau si lectia: Lucru cu formulare.
La fel, ca sa inregistrezi datele intr-o baza de date, este exemplu in acel tutorial, sau si in lectiile PHP-MySQL de pe site.
Spor.
<?php
// verifica daca e primita data de la campul "nume" din formular
if(isset($_POST['nume'])) {
$numele = $_POST['nume']; // preia textul din caseta
echo 'Numele e: '. $numele; // afiseaza valoarea
}
?>
<form action="index.php" method="post">
Nume <input type="text" name="nume" />
<input type="submit" value="Trimite" />
</form>
La fel, ca sa inregistrezi datele intr-o baza de date, este exemplu in acel tutorial, sau si in lectiile PHP-MySQL de pe site.
Spor.
evident
Salut
Vezi daca te ajuta chestia asta.
Faci 3 fisiere:
formular.php
insert.php
succes.php
care arata cam asa:
forumular.php
insert.php
succes.php
Sper sa te ajute.
Daca nu posteaza aici
Vezi daca te ajuta chestia asta.
Faci 3 fisiere:
formular.php
insert.php
succes.php
care arata cam asa:
forumular.php
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
</head>
<body>
<form action="insert.php" method="post">
<input type="text" name="nume" maxlength="87"/>
<input type="text" name="prenume" maxlength="87"/>
<input type="submit" />
</form>
</body>
</html>
<?php
session_start();
$con = mysql_connect("localhost","root","");
if (!$con) die('Could not connect: ' . mysql_error());
mysql_select_db("test", $con);
if(isset($_POST['nume']) && isset($_POST['prenume'])) {
$sql = "INSERT INTO tabel (nume, prenume)
VALUES
('".$_POST['nume']."','".$_POST['prenume']."')";
} else echo "Nu ati completat numele si prenumele.";
if ($sql) { $msgToUser = "Multumim pentru adaugare!";
include"succes.php";}
else echo "A aparut o eroare la completarea formularului.Va rugam sa ne contactati.";
mysql_close($con);
?>
<html>
<head>
</head>
<body>
<?php echo "$msgToUser"; ?>
</body>
</html>
Daca nu posteaza aici
Subiecte similare
- Eroare la un formular cu PHP
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut. Am si eu o problema. In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie si am cautat pe forum ceva asemanator cu problema mea insa nu am...Ultimul mesaj
Am rezolvat. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Am folosit phpmailer pt ca cei de unde am webhostul asa lucreaza. Multumesc inca o data ! - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Eroare citire pagina cu file_get_contents
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any... - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...