Salut.
Am incercat sa trimit prin POST vreo cateva sute de KB de date, insa s-au trimis doar 4KB. se poate trimite mai mult?
Trimitere cantitate mare de date prin POST
-
Trimitere cantitate mare de date prin POST
MarPlo
Salut,
Din ce am citit pe internet, cantitatea maxima de date care pot fi trimise prin GET si POST depinde atat de browser cat si de setarile serveului.
Pentru POST cantitatea standard e setata la 2MB, daca nu e modificat in php.ini.
Normal, cateva sute de KB ar trebui sa mearga.
Incearca sa adaugi acest cod in .htaccess, si sa trimiti datele prin POST adaugate intr-un <textarea>.
Din ce am citit pe internet, cantitatea maxima de date care pot fi trimise prin GET si POST depinde atat de browser cat si de setarile serveului.
Pentru POST cantitatea standard e setata la 2MB, daca nu e modificat in php.ini.
Normal, cateva sute de KB ar trebui sa mearga.
Incearca sa adaugi acest cod in .htaccess, si sa trimiti datele prin POST adaugate intr-un <textarea>.
Cod: Selectaţi tot
#set max post size
php_value post_max_size 2M
steell
tot 4 kb trimite. in php.ini e setat pe 8 MB
mentionez ca datele le trimit cu ajax prin metoda POST.
are vreo importanta?
mentionez ca datele le trimit cu ajax prin metoda POST.
are vreo importanta?
MarPlo
Probabil ca prin Ajax nu e la fel ca direct din formular, dar nu stiu sigur.
Problema poate fi si de la continutul trimis. Daca e prin Ajax si ai caracter '&' in continut, ceea ce e dupa "&" nu mai apartine aceleeasi variabile POST.
Problema poate fi si de la continutul trimis. Daca e prin Ajax si ai caracter '&' in continut, ceea ce e dupa "&" nu mai apartine aceleeasi variabile POST.
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any... - Trimitere automata email-uri fara Cron Job
Buna,Ultimul mesaj
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi...
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate... - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...