Am tot cautat pe net un script js ca atunci cand vreau sa dau click pe o camera de chat sa o incarce in pagina respectiva fara sa am refresh la pagina,adica ce vreau mai exact,sunt in camera sa spunem general si vreau sa intru in camera test.... cand dau click pe test sa nu imi mai schimbe linkul in browser, doar sa intre pe camera respectiva si sa incarce ce este in ea,un fel de iframe....ceva asa :
justblab.com/demo/blabaxp_demo.html
Deschidere camera chat fara refresh pagina
-
Deschidere camera chat fara refresh pagina
MarPlo
Salut,
Depinde cum ai chatul construuit. Daca ai camera de chat afisata intr-un iframe, faci ca la clic pe butonul pentru camera sa se schimbe adresa src din iframe.
Cam asa:
- Daca nu e camera in iframe, ci direct intr-un Div, iar datele din ea sunt adaugate cu un script ajax care e in pagina, faci ca la clic pe butonul pentru camera sa se modifice adresa url din functia ajax care preia mesajele.
Pui acea adresa intr-o variabila, iar la clic pe numele camerei schimmbi valoarea variabilei.
Astfel, la urmatoarea rulare a functiei ajax pentru chat sa apeleze scriptul de pe server cu adresa camerei solicitate.
Depinde cum ai chatul construuit. Daca ai camera de chat afisata intr-un iframe, faci ca la clic pe butonul pentru camera sa se schimbe adresa src din iframe.
Cam asa:
Cod: Selectaţi tot
<button id='btn_c1'>Room 1</button>
<button id='btn_c2'>Room 2</button>
<iframe id='ifr_room' src='//marplo.net/' style='display:block; height:300px; width:600px'></iframe>
<script>
var room_src ={
r1:'//marplo.net/',
r2:'//marplo.net/forum/'
}
var ifr_room = document.getElementById('ifr_room');
document.getElementById('btn_c1').addEventListener('click', (ev)=>{ ifr_room.src = room_src.r1; });
document.getElementById('btn_c2').addEventListener('click', (ev)=>{ ifr_room.src = room_src.r2; });
</script>
Pui acea adresa intr-o variabila, iar la clic pe numele camerei schimmbi valoarea variabilei.
Astfel, la urmatoarea rulare a functiei ajax pentru chat sa apeleze scriptul de pe server cu adresa camerei solicitate.
Subiecte similare
- Trimitere automata email-uri fara Cron Job
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna,Ultimul mesaj
Se poate programa sa trimita un email automat din php fara ca pagina sa fie accesata sau fara sa fie setat un cron in Cpanel ?
Daca ar fi...
Salut,
Ca sa rulezi un script php trebuie sa accesezi acel fisier printr-o aplicatie precum o pagina in browser sau Cron Job pe server.
Din cate... - Eroare citire pagina cu file_get_contents
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Buna ziua,Ultimul mesaj
Vreau sa preiau informatiile din aceasta adresa si sa o afisez intr-o alta pagina php
URL: //79.114.46.127:5819/
Scriptul pe care...
Imi pare rau, mai mult nu stiu cum sa te ajut, posibil sa fie ceva cu SSL, dar nu cunosc.
Am testat scripturile; codul cu cURL e bun, a mers bine... - load time - idle mare - pagina principala
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
cu inspect-ul din Chrome si apoi tab-ul Performance se pot vedea timpii de incarcare ai unei pagini web.
Am cate o pagina principala pe...
Iata ce am gasit pe internet:
This is idle time, the time when the browser is waiting on the CPU or GPU to do some processing.
I can't find any...