salut, merge multumesc mult de tot. a mai aparut o problema:
am 2 pagini:
1. utilizatori.php care imi trimite linkul acesta:
Cod: Selectaţi tot
pagina_editare_administrator.php?id='.$rand['id'].'">'.$rand['utilizator'].'</a> <h6>(<font color="'.$rand['culoare'].'">'.$rand['rang'].'</font>)
==>
pagina_editare_administrator.php?id=2(de exemplu)
2. pagina_editare_administrator.php
Cod: Selectaţi tot
<?php
$id=$_GET['id'];
// Se preiau datele
$nume=$_POST['nume'];
$prenume=$_POST['prenume'];
$rang=$_POST['rang'];
// Se face Update
if(isset($_POST['nume'])) {
$SQL = "UPDATE utilizatori SET nume='".$nume."', prenume='".$prenume."', ranguri='".$rang."' WHERE id='".$id."' LIMIT 1";
mysql_query($SQL) or die("NU se poate adauga!");
}
// Se face Select-ul pt. afisarea lor
$cerereSQL = 'SELECT * FROM utilizatori WHERE id="'.$_GET['id'].'"';
$rezultat = mysql_query($cerereSQL);
$num=mysql_num_rows($rezultat);
$rand = mysql_fetch_assoc($rezultat);
echo '<form action="pagina_editare_administrator.php?id='.$id.'" method="post">';
print '<left>';
print '<table border="0">';
print '<tr > <th width="110"><div align="left"> Nume: </th> <th> <div align="left"><input name="nume" type="text" value="'.$rand['nume'].'" > </div></th> ';
print '<tr> <th width="110"><div align="left"> Prenume: </th> <th><div align="left"> <input name="prenume" type="text" value="'.$rand['prenume'].'" > </div> </th>';
print '<tr> <th width="110"><div align="left"> Rang: </th> <th><div align="left"> <input name="rang" type="text" value="'.$rand['ranguri'].'" > </div> </th>';
print '</tr>';
print '</table><br><br>';
print '<left>';
print '<div align="right"><input type="submit" value="Salveaza"> </div>';
print '</form>';
?>
care imi preia ID-ul si in functie de id imi "alege" utilizatorul, care teoretic ar trebui sa imi aleaga dar nu imi alege corect daca ii dau urmatoarele conditii:
a. daca este un singur admin, moderator si utilizator (adica unul din fiecare rang) ==> imi alege corect
b. daca pun 2 admin si unul din ranguri diferite, apare problema ca nu imi mai alege corect ci doar pe primul care este selectat pe acela imi alege tot timpul nu pe cel pe care il vreau eu.
de exemplu:
admin--> Alex
moderator--> Ionel
utilizator --> Alexandra
**** varianta de sus merge bine
dar daca mai pun un admin sau moderator sau utilizator (nu conteaza)
admin--> Bogdan
**** cand ii dau click pe admin-->Bogdan imi afiseaza datele de la admin --> Alex. si asta nu este bine nu stiu de ce.
sper ca ati inteles problema, astept raspuns, multumesc anticipat, cu stima trif