Buna. Nu stiu ce titlu sa pun...
Deci, vreau un script pentru index.php. Ce are special acest script?
Vreau ca de exemplu cand acceseaza site1.ro sa-i fie afisat /dir1, site2.ro sa acceseze /dir2 si tot asa. N-am nicio idee cum sa fac acest lucru. Help please.
Accesare domenii diferite din acelasi index
-
Accesare domenii diferite din acelasi index
MarPlo
site1.ro si site2.ro sunt doua domenii diferite, in general cu propriul index, si propriul "www".
Ar trebui ca DNS-ul celor doua domenii sa fie setat pt. acelasi server (IP), apoi aceasta directionare in functie de domeniu sa se faca din .htaccess. Dar nu stiu cum s-ar putea face.
Poate ar fi mai bine sa intrebi pe cei care au firme de hosting, cum poti avea 2 domenii pe acelasi server, in doua directoare.
Ar trebui ca DNS-ul celor doua domenii sa fie setat pt. acelasi server (IP), apoi aceasta directionare in functie de domeniu sa se faca din .htaccess. Dar nu stiu cum s-ar putea face.
Poate ar fi mai bine sa intrebi pe cei care au firme de hosting, cum poti avea 2 domenii pe acelasi server, in doua directoare.
AndreyIstetul
Buna. Ar fi vorba de niste subdomenii de la no-ip care sa aiba ip meu. Adica cand il acceseaza cineva sa-l duca direct la serverul local de la mine. Doar ca index.php si htaccess(si ce ai mai zis tu), "sa lucreze" cumva impreuna ca atunci cand acceseaza metin2bluefire.sytes.net sa afiseze /metin si cand acceseaza bluefire.no-ip.info sa afiseze /index2.php. Este posibil asa ceva sau visez cu ochii deschisi?
P.S.: Scuze de intarziere in raspuns, mi s-a ars sursa si pana mi-am schimbat-o a trecut ceva timp.
P.S.: Scuze de intarziere in raspuns, mi s-a ars sursa si pana mi-am schimbat-o a trecut ceva timp.
MarPlo
Personal nu stiu despre no-ip, sau setari server, nu stiu cum lucreaza un server local accesat din exterior.
Daca e posibil sau nu ceea ce ai intrebat, poate raspunde cineva cu experienta in astea, sau pe alte forumuri: phpromania.net , invatam.net , forum.softpedia.com .
Daca e posibil sau nu ceea ce ai intrebat, poate raspunde cineva cu experienta in astea, sau pe alte forumuri: phpromania.net , invatam.net , forum.softpedia.com .
AndreyIstetul
Buna. N-am cerut ajutor pe siteurile alea, am gasit o solutie simpla: Am creat doua subdomenii:
serverulcolorat.no-ip.info
serverulalbastru.no-ip.info
si am adaugat la Manage Domains din Ampps aceste siteuri si directoarele pe care sa le acceseze si merge:D.
serverulcolorat.no-ip.info
serverulalbastru.no-ip.info
si am adaugat la Manage Domains din Ampps aceste siteuri si directoarele pe care sa le acceseze si merge:D.