Salut,
Problema simpla: am un tabel html (tabelul are n coloane) iar in coloana 1 am pus o iconita de Edit pentru fiecare linie. Vreau ca la click pe iconita sa-mi ia (cu javascript sau jQuery) valorile din linie (fiecare celula separat) si sa le puna intr-un formular deja definit (cu elemente id="1" id="2" ... id="n" ). In formular le voi modiffica apoi le voi salva in BD, am facut deja fisierul PHP pentru salvare, dar mai intii trebuie sa populez formularul.
Aveti un exemplu simplu sau un link? Eu am gasit numai variante complicate in care nu prea ma descurc.
Adaugare date din randuri de tabel HTML in formular
-
Adaugare date din randuri de tabel HTML in formular
MarPlo
Salut
Uite un exemplu simplu si usor la pagina: Adding data from HTML Table Rows in Form fields.
- Mai departe il intelegi si il poti adapta la scriptul tau.
Uite un exemplu simplu si usor la pagina: Adding data from HTML Table Rows in Form fields.
- Mai departe il intelegi si il poti adapta la scriptul tau.
andras
Mai simplu nici ca se poate! Merge brici! Salut!
Subiecte similare
- Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt... - Eroare la un formular cu PHP
Salut. Am si eu o problema. In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie si am cautat pe forum ceva asemanator cu problema mea insa nu am...Ultimul mesaj
Am rezolvat. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Am folosit phpmailer pt ca cei de unde am webhostul asa lucreaza. Multumesc inca o data ! - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Valoarea id-ului din HTML atribuită unei variabile php
Încerc să extrag valorile id= min5 , id= max5 si să le pun în $_GET $_GET fara trimitere în altă paginăUltimul mesaj
cum aș putea proceda?
<div class=...
Nu prea inteleg ce vrei sa faci.
Codul php se executa pe server inainte de a fi pagina cu codul html si javascript.
In php, valorile pentru...