Salut MarPlo.
In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru timpul acordat si ajutorul oferit atata timp.
In al doilea rand, as vrea sa stiu daca pot pune si eu numarul total de click-uri/redirectionari pe un link.
Uite si tu help.forumotion.com/t108561-a-new-like-dislike-system-phpbb3-and-invision - un script dupa care poti sa te conduci (doar arat ca e posibil asa ceva..)
Multumesc mult.
Afisare numar de click-uri, redirecte
-
Afisare numar de click-uri, redirecte
MarPlo
Salut
Daca vrei sa inregistrezi /afisezi numarul de accesari ale unui link, poti folosi script-ul de aici: Contoar click-uri pe link.
Sau pentru ceva mai complex, cum ar fi pt link-uri de Download, cu data ultimei accesari, e script-ul: Contoar downloads si accesari.
Daca vrei sa inregistrezi /afisezi numarul de accesari ale unui link, poti folosi script-ul de aici: Contoar click-uri pe link.
Sau pentru ceva mai complex, cum ar fi pt link-uri de Download, cu data ultimei accesari, e script-ul: Contoar downloads si accesari.
Bizzar
Problema e ca eu vreau un script javascript, nu php.
MarPlo
Nu am script JavaScript pt asa ceva.
Poti incerca sa-l faci dupa cum stii, iar la partea de cod pe care o faci si nu te descurci, postezi pe forum ce nu merge si poate cineva stie.
Poti incerca sa-l faci dupa cum stii, iar la partea de cod pe care o faci si nu te descurci, postezi pe forum ce nu merge si poate cineva stie.
Subiecte similare
- Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc