Salut, si bine v-ar regasit dupa o pauza indelungata!
Am descarcat ultima versiune a scriptului "Script Utilizatori - Inregistrare si Autentificare / Logare " am respectat toate instructiunile dar totusi am o problema: pe pagina test.php nu imi afiseaza
Total utilizatori inregistrati:
Ultimul utilizator:
Utilizatori Online:
dar pe pagina personala afiseaza corect :
Total utilizatori inregistrati: 2
Ultimul Utilizator: ionatan
Toti Utilizatorii
Utilizatori Online:
admin
specific ca nu am editat nici un fisier , doar config.php din "usrincls/".
Afisare Utilizatori in Script Inregistrare si Autentificare
-
Afisare Utilizatori in Script Inregistrare si Autentificare
Cumpără adevărul, şi nu-l vinde, înţelepciunea, învăţătura şi priceperea.
https://www.crestinmultimedia.com/
MarPlo
Salut
In fisierul "class.Users.php" din "usrincls/" sterge acest cod de la linia 88.
Sa ramana doar:
- Sau descarca iar scriptul.
In fisierul "class.Users.php" din "usrincls/" sterge acest cod de la linia 88.
Cod: Selectaţi tot
if(isset($_GET['usr']))
$this->usersOn();
ionatan
Salut,
As vrea sa folosesc si in alte pagini formularul de mesaje si afisarea lor ca si comentarii pe pagini , ma refer acela din pagina personala - se poate ?
Dupa ce adaug un mesaj imi apare :
Dupa un refresh la pagina nu mai apare eroarea.
De asemenea nu imi afiseaza fotografia care o includ optional, imi apare doar denumirea ei.
La editari optionale nu imi afiseaza corect de ex ... o?i, nici s? v? lecuiasc? r?nile. ...
Si mai o chestie.
Atunci cand ma autentific cu facebook. yahoo .. nu mai am pagina personala... se poate face vreo setare ??
Multumesc mult !
As vrea sa folosesc si in alte pagini formularul de mesaje si afisarea lor ca si comentarii pe pagini , ma refer acela din pagina personala - se poate ?
Dupa ce adaug un mesaj imi apare :
Warning: include(usrtempl/msgdel.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /homepages/8/d279995505/htdocs/webtv/usrincls/msgs.php on line 16
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'usrtempl/msgdel.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php5') in /homepages/8/d279995505/htdocs/webtv/usrincls/msgs.php on line 16
De asemenea nu imi afiseaza fotografia care o includ optional, imi apare doar denumirea ei.
La editari optionale nu imi afiseaza corect de ex ... o?i, nici s? v? lecuiasc? r?nile. ...
Si mai o chestie.
Atunci cand ma autentific cu facebook. yahoo .. nu mai am pagina personala... se poate face vreo setare ??
Multumesc mult !
Cumpără adevărul, şi nu-l vinde, înţelepciunea, învăţătura şi priceperea.
MarPlo
Formularul de mesaje din scriptul inregistrare autentificare nu merge in alte pagini; pentru asta e Scriptul de Comentarii.
Scriptul nu are pagina personala pt. utilizatori logati prin Facebook, Yahoo, Google. Asta o face cine este interesat si se pricepe.
La test scriptul afiseaza si poza, nu stiu ce modificari ai facut sau unde nu afiseaza.
Poate daca lasi adresa paginii sa pot vedea.
Scriptul nu are pagina personala pt. utilizatori logati prin Facebook, Yahoo, Google. Asta o face cine este interesat si se pricepe.
La test scriptul afiseaza si poza, nu stiu ce modificari ai facut sau unde nu afiseaza.
Poate daca lasi adresa paginii sa pot vedea.
Subiecte similare
- Afisare optiune selectata intr-un Div
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Cum pot face ca atunci cand e selectata o optiune dintr-o lista <select> sa fie afisata intr-un Div valoarea acelei optiuni.Ultimul mesaj
Am acest cod...
Cu JavaScript adaugi un eveniment 'change' la elementul <select> care se va declansa cand o optiune e selectata.
In interiorul acelui... - Afisare rezultate paginate la scroll page
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
In baza de date am 23 de rezultate din care initial afisez doar 10 si as vrea ca atunci cand ajung cu scroll la finalul paginii sa imi...
Am rezolvat(era o litera gresit apasata pe acolo), imi merge scriptul, dar a mai aparut o eroare.
Eu am 21 de inregistrari in baza de date.
Daca... - Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc