salut, am si eu o intrebare, unde gasesc un script sau cum pot face un script care sa imi zica cati vizitatori sunt pe site-ul google.ro sau facebook.com sau alt site fara sa introduc eu un cod in site-ul respctiv. adica sa imi zica ca acum sunt 100 de vizitatori pe google.ro si pe facebook.com sunt 201 vizitatori.
Astept raspuns, multumesc anticipat. cu stima trif
Afisare vizitatori online de pe alte site-uri
-
Afisare vizitatori online de pe alte site-uri
M-am hotarat!
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
De ce sa fiu trist?
Oricum nu intereseaza pe nimeni...!
Mai bine sunt fericit si ii enervez pe toti cu fericirea mea!
http://www.cantaricrestine.ro
---> cu stima Trif
MarPlo
Salut
Personal nu cunosc daca exista un astfel de script. Aceste date pot fi preluate si afisate doar daca ele sunt facute publice de acele site-uri. In acest caz se poate accesa acea pagina (cu cUrl sau file_get_contents() ) si se extrage elementul html (de exemplu cu preg_match() ) in care sunt acele date.
Personal nu cunosc daca exista un astfel de script. Aceste date pot fi preluate si afisate doar daca ele sunt facute publice de acele site-uri. In acest caz se poate accesa acea pagina (cu cUrl sau file_get_contents() ) si se extrage elementul html (de exemplu cu preg_match() ) in care sunt acele date.
Subiecte similare
- Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:... - Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc