Aliniere Div-uri intr-o aplicatie privata

Coduri intrebari, probleme legate de HTML, XHTML si CSS
andras
Mesaje: 430

Aliniere Div-uri intr-o aplicatie privata

Aplicatia este pe serverul developper si este facuta partial (doar machete) pe:
superbit.ro:1002/strategy/index.php

Nu e comerciala, este o aplicatie didactica pentru predarea sahului in scoli si pentru antrenorii de sah. Are o sectiune de turnee (Contests) si o sectiune de cursuri (Courses). Va fi un site public dar orice modificare se va putea face doar de catre Admin dupa autentificare. Dupa autentificare apar optiuni noi in pagini.
Chiar am vrut sa te rog ca in masura timpului disponibil pe care il ai sa arunci o privire (critica) pe aplicatie.
Problema pe care o am este in optiunea Courses-> Login ca admin (parola o stii deja -administrator) dupa care apare tabelul -> New diagram (in tabel) si apar 3 div-uri (tabla cu toate piesele, un grup de butoane si grupul label-textarea-buton). Toate aceste 3 div-uri vreau sa le aliniez una sub alta, acum le-am pozitionat cu margin-left, margin-top etc dar nu sint multumit de cum sint aliniate.

MarPlo
M-am uitat putin, arata bine.
1. La chestiunea cu acele Div-uri, problema e dimensiunea "width" prea mica la elementul parinte #grup (poti sa stergi width de la acel div).
2. Seteaza margin la #board ( margin: 2px auto; ).
- Te ajuta la depanarea si testarea designului setat in css daca folosesti consola in browser (F12).

andras
In aplicatie am integrat (deocamdata) 4 scripturi de pe acest site, ceea ce demonstreaza utilitatea deosebita a acestui site si repet ce am spus la inceput, ma bucur ca acest site este facut de un roman. Este vorba de scriptul utilizatori, scriptul multi_uploader, scriptul contact si scriptul lightbox.

Subiecte similare