Carte - Puterea Prezentului

Ce este Spiritualitatea? Daca e mai presus de cuvinte, cuvintele nu o pot arata, ci doar indica directia.
Pentru a sti, cel mai bine "gustati" si aflati; intreband, raspunzand, citind /cercetand; oricare ar fi modalitatea, nu conteaza.
MarPlo
Administratorul site-ului
Mesaje: 4343

Carte - Puterea Prezentului

Puterea Prezentului este o carte de spiritualitate si dezvoltare personala scrisa de Eckhart Tolle, in care autorul ne poartă paşii pe calea eliberării de suferinţă şi pe cea a dobândirii păcii lăuntrice, prin constientizarea singurului timp care exista cu adevarat, clipa prezenta (Acum) in care descoperim frumusetea si puterea Vietii.

- Puteti sa ascultati (si sa descarcati) cartea in format audio MP3 si text PDF de la: marplo.net/blog/puterea-prezentului

Mesajul cărţii de faţă este pe cât de simplu, pe atât de revelator: dacă alegem să trăim în prezent, ne dăm şansa de a avea o viaţă fericită.
Ştim cine suntem, care este puterea noastră reală şi în ce constă aceasta de fapt? Prin răspunsurile sale la aceste întrebări, autorul ne iniţiază într-o călătorie spirituală prin care învăţăm să depăşim locurile comune ale gândirii cotidiene.
În urma lecturii, ajungem să fim cu adevărat împăcaţi cu noi înşine şi cu ceilalţi. Ne descoperim sinele autentic, complet şi perfect.
Conştientizând faptul că suntem Fiinţa din spatele gândirii, liniştea din spatele zgomotului minţii, iubirea şi bucuria din spatele durerii, ajungem la libertate, salvare, iluminare.

Anularea identificării cu gândirea înseamnă să fim observatorii tăcuţi ai preocupărilor şi ai comportamentului nostru, dar mai ales ai tiparelor repetitive de gândire şi ai rolurilor jucate de către ego (sinele iluzoriu). În momentul în care încetează judecarea si critica, prin acceptarea realităţii existente, ne eliberăm de minte, facem loc iubirii, bucuriei, păcii.

Subiecte similare