Caut program de gestiune magazin piese auto

Aici adaugati Cererile sau Ofertele dv. de script-uri, proiecte website sau Traduceri.
andras
Mesaje: 430

Caut program de gestiune magazin piese auto

Salut,
Unde gasesc instructiuni sau un "schelet" de program de gestiune vinzari cu amanuntul la un magazin de piese auto? Ma gindesc la NIR, facturi, chitante, note de transfer, fisa de magazie, fisa furnizorului, fisa clientului etc. Eventual conectat la o casa de marcat. N-as vrea sa plec chiar de la zero dar nici sa "inventez apa calda". Multumesc.

MarPlo
Salut
Din ce am dat pe internet, majoritatea astfel de aplicatii sunt cu plata; tutoriale /"schite" nu am vazut.
Poate gasesti ceva folositor la cautare: " PHP tutorial Sales Management System ".

O lista cu 10 asemenea programe, CRM (Customer Relationship Management software) am vazut la: The 10 Best Free and Open Source CRM Software Solutions; in comentariile de la acea pagina sunt date si alte apicatii de acest gen.

- Ca opinie personala: la cat timp ia sa cauti, sa testezi si in caz ca gasesti ceva acceptabil, sa inveti sa-l modifici si sa-l adaptezi la scriptul cu produse ale acelui magazin; daca stiu ce vreau si cum sa fac, asi face eu unul direct pentru script-ul /cms-ul care-l am deja.

andras
Multumesc, cred ca asa voi face. Am deja un CMS cu conexiune, inregistrare useri, autentificare, nivele de access (ACL), paginare etc, gata facute, un fel de Basic Application care poate fi adaptat la ce imi trebuie. Salut !

Subiecte similare