Sunt începător în PHP și aș dori, dacă se poate, un script de introducere a unor date (nr_crt/Numele/Prenumele/Observații) într-un tabel dintr-o bază de date MySql pe care am creat-o deja cu tabele ce conțin câmpuri ca cele din paranteză.
De asemenea aș dori dacă se poate să adaug un buton MODIFICĂ, care să-mi permită să pot modifica datele dace este nevoie!
Știu că cer prea multe, dar, repet, numai dacă sunteți dispuși să mă ajutați!
Oricum, mulțumesc mult și mi-ați fost de mare folos de multă vreme încoace!
Cerere script php introducere date in tabel mysql
-
Cerere script php introducere date in tabel mysql
MarPlo
Salut
Testeaza si adapteaza la ce vrei sa faci, exemplu de la lectia: PHP MySQL - INSERT INTO , la sub-capitolul: "Adaugare date din formular in baza de date".
Pentru Modificare, trebuie invatat despre: PHP MySQL - UPDATE.
Testeaza si adapteaza la ce vrei sa faci, exemplu de la lectia: PHP MySQL - INSERT INTO , la sub-capitolul: "Adaugare date din formular in baza de date".
Pentru Modificare, trebuie invatat despre: PHP MySQL - UPDATE.
Subiecte similare
- Tabel cu calorii pește şi variate
Discutii si Intrebari Diverse Primul mesaj
<table border='1' style='background:#fefefe; text-align:center; margin:2px auto; font-size:18px' cellspacing='2' cellpadding='2'><caption...Ultimul mesaj
<table border='1' style='background:#fefefe;text-align:center; margin:2px auto; font-size:18px' cellspacing='2' cellpadding='2'><caption... - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...