CMS Blog cu Ajax - jQuery
-
CMS Blog cu Ajax - jQuery
Salut, as dorii si eu CMS Blog cu Ajax - jQuery daca se mai poate, pe site nu mere zice "Not available content for this page."
MarPlo
Salut
Acel CMS a fost un proiect din procesul de invatare in urma cu 8 ani. La vremea respectiva a fost bun o perioada, dar acum e depasit fiindca nu a mai fost actualizat la evolutia si modificarile actuale din php si jquery.
Nu functioneaza pe noile versiuni de php.
Oricum, daca-l vreti il puteti descarca de la urmatorul link; fara vreun suport la modificari.
- Download: CMS Blog cu Ajax - jQuery (3 MB).
Acel CMS a fost un proiect din procesul de invatare in urma cu 8 ani. La vremea respectiva a fost bun o perioada, dar acum e depasit fiindca nu a mai fost actualizat la evolutia si modificarile actuale din php si jquery.
Nu functioneaza pe noile versiuni de php.
Oricum, daca-l vreti il puteti descarca de la urmatorul link; fara vreun suport la modificari.
- Download: CMS Blog cu Ajax - jQuery (3 MB).
Subiecte similare
-
Ordine de executie cu jQuery-AJAX
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Am acest cod (ajax este asincron):Ultimul mesaj
function echoHello(){
return $.ajax({
//this will return hello ;
});
}
function echoWorld(){
return world...
Ajax face un apel către serverul web și este asincron. Nu știi cât va dura pana la raspuns. Este la fel ca:
setTimeout(_ => {... -
AJAX jQuery nu functioneaza pe Android
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Am o aplicatie care functioneaza bine pe desktop, dar la deschidere cu smartphone Android nu mai functioneaza Ajax (varianta JQuery cu .done...
Scuze ca v-am pus pe drumuri... Am inlocuit functia si tot n-a mers, pana la urma mi-am dat seama: functia ajax era apelata la evenimentul click pe... -
functia val() din jquery
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
Din tutorialul acesta:
ce face functia val() din aceasta linie de cod:
var data = 'pag='+ $('#pag').val();
Linia de cod se poate...
Valorile sunt preluate cand se apasa butonul 'submit'. Asta face aceasta instructiune, detecteaza cand se efectueaza trimiterea respectivului... -
Formular dinamic cu jQuery
Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
As dori sa fac un formular in care vreu sa pun pretul de transport in functie de greutate.
Si am greutatea minima , greutatea maxima ; cost...
La refresh nu raman fiindca nu sunt salvate undeva pentru a fi preluate.
Ca sa ramana si la refresh e necesar sa le salvezi intr-o baza de date,... -
Cerere: Corectare Script upload cu jquery
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Am facut un script de upload cu jquery si cu butoane de rotire si progress bar dar pana sa introduc progress barul imi incarca poza in folder,dupa ce...Ultimul mesaj
Scriptul jquery pe care-l ai pentru rotation nu se potriveste cu upload de mai multe fisiere.
Ca sa functioneze cu multiple upload trebuie... -
Separare valori din json in livesearch jQuery
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
Am un livesearch ajax, php, mysql care este format din urmatoarele:
am un json din php de forma:
{
421 : {
nume_j : SC CLIENT 1...
am primit un raspuns pe al forum si il postez aici pentru cei care se vor mai intalni cu problema mea
<input type= text name= client id= client...