Conectare cu facebook

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
cadou
Mesaje: 328

Conectare cu facebook

Stie cineva cum as putea sa folosesc conectare cu facebook pe site-ul propriu ?

MarPlo Mesaje: 4343
Salut
Intai se obtine un Developer APP ID, si Secret Key, de la pagina: https://developers.facebook.com/apps/ , clic pe butonul Register Now si urmezi pasii indicati.
Apoi vezi in script-ul care face siteul unde sa adaugi AP-ID-ul si Secret Key (sau unique app secret, din facebook App-Dashboard).
- Vezi si documentatia de la: https://developers.facebook.com/docs/fa ... login-flow

cadou Mesaje: 328
Da, am obtinut acel app id si secret key, dar se pare ca nu am configurat bine aplicatia creata .. pentru ca ma redirectioneaza catre facebook sa ma loghez cu facebook-ul, scriu parola dar degeaba ca nu ma logheaza pe site-ul meu , pur si simplu nu afiseaza nici o eroare , ma pune sa bag iar parola si tot asa ...
M-am uitat si pe aceea documentatie, dar nu ma ajutat cu cine stie ce ... voi mai incerca sa vad daca imi iese. Cred ca sunt chestii ce trebuie sa le setez din aplicatie, adica ce informatii sa preia site-ul meu ca sa ii creeze contul si sesiunea de utilizator ....

MarPlo Mesaje: 4343
Nu am mi lucrat cu aplicatie facebook de vreo 3 ani; nu mai sunt la curent cu sistemul de logare.
Din ce imi amintesc, cred ca trebuie sa ai in vedere si adresa de redirect dupa logare, care probabil se adauga si unde ai facut Developer APP ID.
In plus, in aplicatia de pe server sa adaugi acele date de Developer APP si vezi unde si cum primeste raspunsul de la facebook; probabil in pagina de redirect.

cadou Mesaje: 328
Daca aplicatia era in limba romana era bine.
Cu engleza nu ma descurc ... tot nu am reusit sa fac ceva cu logarea ... am obtinut acel app id si secret key, le-am bagat in scriptul site-ului pe care l-am cumparat, dar tot nu reusesc sa fac restul cu logarea ... in scriptul acela doar app si secret key am gasit sa schimb, altceva NU ...

cata1241 Mesaje: 45
Din cate stiu, aplicatia creata la facebook trebuie acceptata si verificata de ei, pana atunci, nu cred ca poti sa te folosesti de acele date, poate gresesc, nu stiu sigur.

cadou Mesaje: 328
oare cat timp trebuie sa astept pentru aceasta aprobare ?

MarPlo Mesaje: 4343
Pentru aplicatia de logare cu facebook nu e nevoie de verificare si aprobare din partea lor.
Daca aplicatia e configurat corect, cu adresa site-ului unde va fi folosita, mai trebuie sa folosesti in codul php clasa Facebook SDK care poate fi descarcata de la:
https://github.com/facebook/php-graph-sdk

- Poate ca problema e si in scriptul php pe care-l folosesti, legat de clasa facebook sdk sau sesiunea de logare.
Ca sa verifici daca aplicatia de codectare facebook e functionala, creezi separat un script de conectare de test.
Sunt tutoriale pe net cu imagini si cod, doar sa cauti: " tutorial login with facebook ".
- Chiar daca nu te descurci cu engleza, te poti folosi de google translate, iar imaginile sunt destul de ajutatoare.

- De exemplu tutorialul de la:
https://www.studytutorial.in/php-facebo ... e-tutorial

Subiecte similare