Salutare,
Am un aparat medical pe care este instalat un linux personalizat si la deschiderea aparatului ruleaza o aplicatie dedicata.
Aparatul prin aplicatia sa, permite conectarea la retea (alocare de IP, etc).
Am reusit sa accesez continutul de pe HDD aparatului conectandu-l la un PC cu Linux si am gasit ca stocheaza datele inregistrate intr-o baza de date SQLite cu extensia .db
Cum as putea accesa fisierul .db cu PHP prin retea, conectandu-ma direct la aparat?
Multumesc!
conectare la fisier SQLite
-
conectare la fisier SQLite
MarPlo
Salut
Pentru conectare la SQLiute cu PDO se foloseste acest format:
Dar ca sa-l accesezi de pe alt HDD, nu stiu cum.
Poate merge editat open_basedir in php.ini.
Pentru conectare la SQLiute cu PDO se foloseste acest format:
Cod: Selectaţi tot
$conn = new PDO('sqlite:/home/username/path/filename.db') or die('Could not open db');
//Example - "sqlite:/home/marplo/webseite.db"
Poate merge editat open_basedir in php.ini.
sterica
Am reusit sa ma conectez prin retea la aparatul medical, pentru ca in aparat este un server samba.
Conexiunea a reusit pentru ca m-am conectat in prealabil prin Win + R (run) am scris IP-ul, am introdus datele de logare.
Cum as putea introduce in codul meu si datele de logare pentru a nu mai fi nevoit sa fac conexiunea manual prin Win+R ?
Multumesc!
Cod: Selectaţi tot
<?php
$db = new PDO ('sqlite://192.168.1.214/database.db');
$sql = "SELECT * FROM patient";
$res = $db->query($sql);
while ($row = $res->fetch()) {
echo $row['ID'] . ' ' . $row['LastName']. ' '.$row['FirstName'].'<br>';
}
?>
Cum as putea introduce in codul meu si datele de logare pentru a nu mai fi nevoit sa fac conexiunea manual prin Win+R ?
Multumesc!
MarPlo
Cu functiile exec() si system() se pot executa comenzi de sistem sau programe (fisiere .bat, .exe) de pe hard.
Poate iti e de folos exemplu si comentariu de la: https://www.php.net/manual/en/function. ... php#123769
Poate iti e de folos exemplu si comentariu de la: https://www.php.net/manual/en/function. ... php#123769
Subiecte similare
-
Conectare cu facebook
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Stie cineva cum as putea sa folosesc conectare cu facebook pe site-ul propriu ?Ultimul mesaj
Pentru aplicatia de logare cu facebook nu e nevoie de verificare si aprobare din partea lor.
Daca aplicatia e configurat corect, cu adresa site-ului... -
Eroare intr-un Script conectare
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut marplo!Folosesc scriptul acesta de conectare :Ultimul mesaj
daveismyname.com/login-and-registration-system-with-php-bp
Daca observi are un fișier...
Salut
Am vazut ca acea pagina are o zona de comentarii cu multe intrebari /probleme si raspunsuri. Poate problema ta cu acel script e printre acele... -
Nefunctionalitate in Conectare la baza de date
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Zilele acestea am cumparat de la cineva un script de la un site.Ultimul mesaj
Codul din acele fisiere ma depaseste rau de tot, iar unele chestii nu mi se par...
Cu error_reporting .... am reusit sa imi dau seama de cate ceva ...
problema este ca nu aveam toata baza de date incarcata si de aceea nu imi afisa... -
Includere in functie variabila $con de conectare la mysql
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut, in primul rand, nu stiu ce titlu as putea pune la acest topic..Ultimul mesaj
Am urmatoarea functie pentru curatarea campurilor:
<?php
function...
Salut,
Faci includerea in afara functiei, si transmiti variabila $con cu conectarea ca argument al functiei.... -
Problema fisier index.php
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
buna ziuaUltimul mesaj
am acest fisier,index.php si incerc sa il editez astfel incat sa imi dea ceva de genu hello world. am deschis fiserul respectiv mai intai...
Nu stiu care e problema, si nici nu pot afla; oricum undeva e ceva gresit.
Incearca sa vezi niste tutoriale video de inceput si testezi cum vezi ca... -
Download fisier prin URL
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut, lucrez la un script de listare a fisierelor si directoarelor si am anumite optiuni ( imgur.com/a/PM1X9 ), iau totul pe rand si momentan am...Ultimul mesaj
Cum adica sa descarci un fisier prin url?
Prin url poti sa iei continutul din browser returnat de la acea adresa url.
Prin url nu poti descarca...