Creare Aplicatie pe Facebook
-
Creare Aplicatie pe Facebook
Are cineva un curs ceva despre cum se face o aplicatie pe facebook?
MarPlo
Salut
Daca te descurci cu limba engleza, vezi pe net in rezultatele de la cautare: how create facebook application . La o privire rapida am vazut cateva tutoriale bune.
Daca te descurci cu limba engleza, vezi pe net in rezultatele de la cautare: how create facebook application . La o privire rapida am vazut cateva tutoriale bune.
SoRyN
Ma descurc cu engleza. Am cautat si eu, am gasit tutoriale, dar toate sunt vechi din 2010 si facebook-ul a mai facut unele modificari de atunci.
MarPlo
Cred ca noile modificari sau adaugari in sistemul de creare aplicatii facebook sunt pe site-ul facebook, la sectiunea "developers".
De fapt, cred ca cea mai buna documentatie despre aplicatii facebook trebuie sa fie pe site-ul lor, la adresa:
developers.facebook.com/
- Pe acea pagina am vazut ca e, printre altele, si "Build Apps on Facebook".
De fapt, cred ca cea mai buna documentatie despre aplicatii facebook trebuie sa fie pe site-ul lor, la adresa:
developers.facebook.com/
- Pe acea pagina am vazut ca e, printre altele, si "Build Apps on Facebook".
Subiecte similare
-
Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site
Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....