Salut,
Intr-un formular (pentru Modify) vreau sa-l populez cu un grup de 5-10 (nu e numar fix) inregistrari din Select in mysql, pe elemente dispuse in linie in formular (query-ul are cam 12 cimpuri/inregistrare si fiecare inregistrare din query populeaza elemente dispuse intr-o linie in formular). Vreau sa fac asta cu o bucla for{}, foreach{} sau while{}. Care ar fi cea mai eleganta solutie? Multumesc.
Creare elemede de formular cu datele din Select in MySQL
-
Creare elemede de formular cu datele din Select in MySQL
MarPlo
Salut
Daca vrei sa creezi elemente <input> cu datele din fiecare coloana din mai multe randuri selectate, poti face cu foreach(), ca in acest exemplu (cu clasa pdo_mysqli):
Daca vrei sa creezi elemente <input> cu datele din fiecare coloana din mai multe randuri selectate, poti face cu foreach(), ca in acest exemplu (cu clasa pdo_mysqli):
Cod: Selectaţi tot
$conn = new pdo_mysqli($mysql);
$conn->fetch ='assoc'; //sa returneze rezultatele doar cu nume_coloana (fara si cu index)
$sql ='select * FROM tabel';
$resql = $conn->sqlExec($sql);
//creaza formularul html
$form ='<form action="#" method="post">';
//traverseaza randurile
foreach($resql as $row){
$form .='<br>'; //adauga linie noua
//traverseaza coloanele din fiecare rand si creaza <input>
foreach($row as $k=>$v) $form .='<input type="text" name="'. $k .'" value="'. $v .'" /> ';
}
$form .='</form>';
echo $form;
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Eroare la un formular cu PHP
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut. Am si eu o problema. In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie si am cautat pe forum ceva asemanator cu problema mea insa nu am...Ultimul mesaj
Am rezolvat. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Am folosit phpmailer pt ca cei de unde am webhostul asa lucreaza. Multumesc inca o data ! - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Setare valori din array in select tag
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salut am un array cu orele de functionareUltimul mesaj
$data = array (
'0400' => '04:00 AM',
'0430' => '04:30 AM',
'0500' => '05:00 AM',
'0530'...
Testeaza urmatorul cod.
Daca ceva mai trebuie schimbat, incearca si tu sa modifici dupa cum stii, in functie de ce vrei sa obtii.
Open:...