Am inteles si nu prea , pentru ca nu prea am idee cum sa adaptez.
Deci fac acel array $sites.dar eu in loc de adresele alea trebuie sa fac niste pagini nu? sau vorbesc eu prostii ca nu imi dau seama.hai sa explic mai bine.
"tygeo.co.uk/repairs.php#.UDIR192TtWQ" - aici e pagina de comenzi. Daca apesi pe Make a order spre exemplu de la Apple se deschide.
tygeo.co.uk/applerep.php#.UDITmN2TtWQ - Aici in dreapta e un meniu ce contine toate numele de device-uri ce pot fi reparate.daca alegi din meniu Iphone 3gs se deschide
tygeo.co.uk/3gs.php#.UDIU4N2TtWQ - care e pagina finala de afiseaza reparatiile.
Asta e doar pentru un telefon.Dar dupa cum observi la Apple sunt vreo 10 tipuri , apoi pentru Nokia la fel , HTC , BlackBerry , Laptops.In total vor fi vreo 45 de pagini gen 3gs.php doar ca cu alt nume.
Acum dupa mine cred ca fac acel array in fiecare pagina parinte. in cazu de aici applerep.php.
Cod: Selectaţi tot
$sites = array(
'3g'=>'3g.php',
'3gs'=>'3gs.php',
'4'=>'4.php'
);
Dupa care vine scriptul si apoi acele linkuri care in cazul meu le voi baga in meniul acela:
<a href="apple.php?s=3g" title="Iphone 3g">Iphone 3g</a><br/>
<a href="apple.php?s=3gs" title="Iphone 3gs">Iphone 3gs</a><br/>
<a href="apple.php?s=4" title="Iphone 4">Iphone 4</a>
Dar acum continutul paginilor 3g,3gs,4 unde vor fi ? Ca eu asta nu inteleg, pentru ca in fiecare pagina am acelasi template dar scriptul e diferit.
<?php
mysql_select_db("autentificare", $conexiune);
$result=mysql_query("SELECT *FROM reparation WHERE phonemodel='3gs'");
while($row = mysql_fetch_array($result))
{
echo'
<div class="menupricelist">
<div class="useus">'.$row['namerep'].'</div>
<form>
<table width="735"><tr><td valign="top" width="560">
<div class="centerpricelist"> '.$row['desreparation'].' </div>
<div class="wetry">'.$row['daylimsj'].'</div>
</td><td valign="top">
<div class="pricelistbuton">
<div class="pret">£ '.$row['price'].'</div>
<center><div><input class="butonpret" type="submit" value="Add to cart" name="addcart"></div></center>
</div>
</td></tr></table></form>
</div>
<br />
' ;
}
mysql_close($conexiune);
?>
Acel WHERE ( WHERE phonemodel='3gs') trebuie sa il schimb in functie de pagina..adica 3g , 4 , 4s etc. Deci cam asta e dilema mea. Daca ma poti ajuta ok , daca nu iarasi e ok , sunt constient de timpul pierdut si atele.
O zi buna si mersi pana aici .
P.S: Nu stii dc imi apare acel sir "#.UDIR192TtWQ" dupa php , ca nu imi dau seama dc.