Salut,
Intrebare mai generala: care ar fi criteriile de evaluare (din punct de vedere financiar) a unei aplicatii?
Un programator de nivel mediu in PHP cam cum ar trebui sa angajeze o lucrare de la A la Z?
Am facut citeva astfel de aplicatii de la A la Z (de complexitate medie) dar n-am stiut sa negociez.
Stiu ca negocierea este hotaritoare totusi cind angajezi o lucrare pe care ti-o cere clientul, cam de ce ar trebui sa tii cont? Mai stiu ca exista varianta cu un tarif pe ora (cam cit ar fi pentru un "middle"?), exista si alte criterii?
Ma gindesc la numarul de tabele din BD, numarul de optiuni din meniu, numarul de interfete, numarul de butoane de Salvare etc etc. Care criterii ar fi mai relevante? Asa ca orientare generala.
Multumesc.
Criterii pentru evaluare aplicatie php
-
Criterii pentru evaluare aplicatie php
Subiecte similare
- Regex pentru adrese
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
As avea si eu nevoie de ajutor! incerc de ceva zile sa dezvolt un regex/ sau o alta solutie, sa vad daca intr-un string mai mare exista o...
Ai putea folosii o functie de localizare IP/browser, dar ar fii ceva individual, facusem eu in trecut o functie, ceva de verificare IP si blocare pe... - Proteina genetică pentru vindecarea paraliziei
Handicap Într-un nou studiu, oamenii de știință germani au restabilit capacitatea de a merge la șoareci paralizați după o leziune completă a măduvei spinării....