Cum Pun Un Link In Alerta ?
Discutii si intrebari legate de scripturi si functii JavaScript, jQuery si Ajax, cod JavaScript in general.
-
MelecaCristian
Cum Pun Un Link In Alerta ?
Buna , asi dori sa va intreb daca intr-o alerta JS poti pune un link catre o noua pagina sau ceva
adica :
Asa Este Normal :
Si Eu Asi Dori Sa Apara Text Cu Link :
Folosesc Scriptul :
Cod: Selectaţi tot
<?php
// Cod php anterior
if (isset($_SESSION['nume'])) {
echo '<a href="adresa_download">Download</a>';
}
else {
echo '<a href="#" onclick="javascript: alert(\'Pentru a putea descarca acest script, \\n trebuie sa fiti autentificat pe site.\')">Download</a>';
}
?>
Multumesc Tutoror Ce Se Implica Sa Ma Ajute ...
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
MarPlo
Nu se poate pune link in fereastra Alert.
Poti folosi o fereastra de tip Confirm care are 2 butoane, OK si Cancel. Poti seta pt. OK sa se deschida pagina de inregistrare.
Vezi aici:
Ferestre Alert, Prompt si Confirm un exemplu si cu fereastra Confirm
MelecaCristian
buna ideie multumesc admin ... la asta nu mam gandit ... am pus un link pe siteul meu ... sper sa ai mai multi vizitatori este util siteul
sau mam gandit sa pun un url cu o pagina in loc de acel # care sa le arate pasii care trebuie facut pentru descarcare
„Uneori o greşeală poate fi tot ce este necesar pentru o realizare valoroasă.” — Henry Ford
MelecaCristian
nu stiu cum sa adaug un buton inregistrare langa ok :-< care sa deie intr-un nou tab lincul cu pagina de inregistrare ... stie careva ... (sa aiva legatura cu scriptul de mai sus
)
MarPlo
Daca e vorba de fereastra Confirm, incearca sa folosesti codul din exemplul urmator:
Cod: Selectaţi tot
<script type="text/javascript"><!--
intrebare = window.confirm('Doriti sa va inregistrati?');
if (intrebare) window.open('pagina_inregistrare.php', 'Register');
--></script>
Subiecte similare
- Link deschis in Popup modal
JavaScript - jQuery - Ajax
Primul mesaj
Salut,
nu gasesc cum sa fac un popup modal genul asta: solodev.com/blog/web-design/how-to-make-an-external-link-pop-up-modal.stml
Dar cand dau...
Ultimul mesaj
am gasit ceva dar nu e functional cum trebuie,momentan am facut asa
<a href= <?php echo /privat&who=$chat...