Salut,
Am pus in pagina o instanta CKEditor + buton si vreau ca la onclick buton sa deschid un folder cu imagini aflat pe server (imaginile au fost uploadate pe server in prealabil). Cum fac sa-mi deschida acel folder si sa-mi afiseze imaginile sub forma de iconite (thumbail) ? Am configurat deja CKEditor pentru a permite drag&drop. Multumesc.
Deschidere director cu imagini in javascript
-
Deschidere director cu imagini in javascript
MarPlo
Salut
Daca vrei ceva integrat in CKEditor, vezi Image Browse Plugin de la adresa: https://coursesweb.net/javascript/ckedit ... -browse_s2
Daca vrei sa faci ceva separat, cel mai simplu ar fi ca la clic pe acel buton sa deschida o fereastra popup cu adresa unui fisier php unde faci un script care sa preia imaginile din director si face un cod html cu ele.
Ca sa deschizi fereastra popup la clic pe buton, poti folosi acest cod:
Daca vrei ceva integrat in CKEditor, vezi Image Browse Plugin de la adresa: https://coursesweb.net/javascript/ckedit ... -browse_s2
Daca vrei sa faci ceva separat, cel mai simplu ar fi ca la clic pe acel buton sa deschida o fereastra popup cu adresa unui fisier php unde faci un script care sa preia imaginile din director si face un cod html cu ele.
Ca sa deschizi fereastra popup la clic pe buton, poti folosi acest cod:
Cod: Selectaţi tot
<button onclick="openW()">Clic</button>
<script>
function openW() {
window.open('pagina.php', 'nume_window', 'width=500,height=400,left=100,top=200,status=no,toolbar=no,menubar=no');
}
</script>
andras
Am facut separat pentru ca si aici am integrat lightbox-ul (class= "mpgal") ceea ce permite vizualizarea imaginii inaintea inserarii ei in ckeditor.
Subiecte similare
-
Cum fac un link cu pagina in alt director
HTML - XHTML - CSS
Primul mesaj
exempluUltimul mesaj
am index iar de acolo sa ma trimita tot asa http:// site.com/index/contact.html
am incercat varianta de la linkuri dar nu reusesc sa ii...
Se creaza un director blog/ si in el se pun paginile care vrei pentru blog. Iar adresa url pt acele pagini sa fie de forma: /blog/nume-pagina.html . -
Verificare director si subdirector in adresa URL in php
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
In folderul /includes/ am creat alte foldere cu diferite denumiri (xxx, yyy, zzz)
if(stristr($_SERVER , '/includes/') !== false){
echo...
functioneaza, multumesc mult de ajutor! -
Acces selectiv in director pe server
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Am pe server un folder cu acces 0777, in acest folder profesorul salveaza cursurile de sah in format HTML, cursuri pe care le editeaza direct...
Chmod 0755 permite citirea directorului /fisierului. Ca sa blochezi citirea pentru nivelul public, seteaza chmod 0640.
- Daca vrei sa intelegi cum e... -
Eroare 404 la Mod-Rewrite cu accesare director
Server - htaccess - Gazduire Web
Primul mesaj
Salut, am facut ca sa pot accesa fisierele php fara a mai fi nevoie de extensie (si fara sa mai redirectioneze catre 404.php daca se acceseaza o...Ultimul mesaj
Salut,
Incearca sa faci si un RewriteRule pentru: /scoala/pagina .
RewriteRule ^blog/( +)/?$ post.php?id=$1
RewriteRule ^scoala/( +)/?$... -
Interzicere accesare directa fisiere din director
Server - htaccess - Gazduire Web
Primul mesaj
Salut, cum as putea interzice accesarea directa a fisierelor din anumite foldere? Am incercat mai multe modalitati, si toate functioneaza doar...Ultimul mesaj
Iti multumesc mult, acum totul functioneaza bine! -
copiere fisier dintr-un folder in alt director
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
intr-un folder am:
- images (director)
- logo.png
Cum pot copia imaginea logo.png in folderul images cu ajutorul PHP-ului?...
Cu functia copy() se poate copia un fisier dintr-un director in altu.
Exemplu:
$f_source ='logo.png';
$f_dest ='images/logo.png';...