Salut,
Am 3 imagini intr-o pagina , fiecare cu cate un link catre pag1.php, pag2.php, pag3.php.
Se poate ca atunci cand apas de la tastatura pe sageata stanga sa se deschida linkul primei imagini , cand apas pe sageata sus sa se deschida al doilea link si cand apas pe sageata dreapta sa se deschida al treilea link?
Multumesc
Deschidere link de la tastatura
-
Deschidere link de la tastatura
MarPlo
Se poate daca stii JavaScript. Folosesti evenimentul "onkeydown" la acele link-uri, preiei codul butonului apasat. iar in functie de acel cod deschizi cu open() pagina care vrei.
Te poti inspira din acest exemplu si il modifici cum stii; dar nu este indicat fiindca sagetile de la tastatura se folosesc in general pentru navigare in pagina.
Te poti inspira din acest exemplu si il modifici cum stii; dar nu este indicat fiindca sagetile de la tastatura se folosesc in general pentru navigare in pagina.
Cod: Selectaţi tot
<script>
function checkKey(e) {
// https://marplo.net/
e = e || window.event;
var key_code = e.keyCode;
var kode_pg = {37:'pag1.php', 38:'pag2.php', 39:'pag3.php'}; // 37=left, 38=up, 39=right; 40=down
if(kode_pg[key_code]) window.open(kode_pg[key_code], 'newpg');
}
document.onkeydown = checkKey;
</script>
Subiecte similare
- Link deschis in Popup modal
JavaScript - jQuery - Ajax Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
nu gasesc cum sa fac un popup modal genul asta: solodev.com/blog/web-design/how-to-make-an-external-link-pop-up-modal.stml
Dar cand dau...
am gasit ceva dar nu e functional cum trebuie,momentan am facut asa
<a href= <?php echo /privat&who=$chat...