Despre Copyright, Paypal si altele

Aici este locul unde puteti scrie despre orice probleme /intrebari, in limita bunului simt, care nu au legatura cu subiectele din celelalte forumuri, sau cu materialele de pe site.
steell

Despre Copyright, Paypal si altele

salut.
1. cum se protejeaza siteul pentru drepturile de autor? unde trebuie inregistrat? trebuie platit ceva?
Am cautat pe google despre protejare copyright si vorbesc oamenii astia despre modificarea codului php si astefel nu mai arata copyrightul.
cum se poate face asta? din cate stiu nu ai cum sa modifici fisierele php daca nu ai acces ftp la hostul respectiv de exemplu.
2. care este scriptul pentru a insera logoul acela paypal in pagina? am vazut k il aveti si pe site.
pentru a crea un cont paypal trebuie sa am un card la o banca, sau un cont bancar dinacela in care iti depui banii si ii scoti cand vrei tu?
cand primesti bani prin paypal iti apare in contul tau cine ti-a trimis banii sau doar se duc banii in cont si atat nu-ti arata nimic nicaieri?
va rog sa explicati la toate mai detaliat daca se poate :*
3. la scriptul de upload am gasit asta: $_FILES['fisiere']['name'] ce face acest ['name'] adaugat la sfarsit?

MarPlo Mesaje:4343
Salut
1. Despre copyright nu stiu unde se inregistreaza, iar in domeniul internetului nu prea are valoare.
Probabil ce ati citit despre copyright la coduri se refera la faptul ca daca faci un program /script pe care-l vinzi, pui un simplu cuvant Copyright care nu inseamna nimic, si nu vrei sa fie copiat, dupa ce dai /vinzi scriptul persoana respectiva poate modifica codul si sa stearga copyright-ul.
Asa ca cel mai bine si linistit e sa oferi gratuit ceea ce faci, caci asa sunt cele mai valoroase lucruri din viata: aerul, soarele, un zambet.

2. Daca va referiti la codul de "Donatie prin Paypal", dupa ce va faceti cont, deschideti meniul "Merchant Services" -> "Website Payments Standard" , click pe butonul Subscribe, apoi din lista de optiuni se alege Donations. Mai departe vedeti ce trebuie facut in acea pagina, unde veti obtine codul pentru donatie dupa ce apasati "Create buton".
Va puteti crea cont de Paypal fara a avea card, in acest caz puteti da si primi bani doar de la alte cont-uri Paypal. La orice tranzactie sunt date despre cine a trimis banii.
Pentru a transfera banii in banca e nevoie de un card de tranzactii online, a carui date le adaugati in contul dv. de Paypal. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul paypal.com, la rubrica Help.

3. Cand se upload-eaza un fisier, variabila de tip array $_FILES['fisiere'] retine date despre fisierul incarcat, la $_FILES['fisiere']['name'] e numele si extensia fisierului, la $_FILES['fisiere']['size'] e marimea.
Cu print_r($_FILES['fisiere']); se pot vedea toate aceste date la un loc.

steell Mesaje:190
am vazut ca pe site apare jos

Cod: Selectaţi tot

© Copyright 2008 - 2012 Webmaster, Webdesigner : MarPlo

care e scopul acestuia?
care ar fi fost problema daca nu l-ai mai fi scris?

MarPlo Mesaje:4343
Din partea mea nu e un scop precis, m-am luat si eu dupa altii, apoi l-am pastrat asa crezand ca da valoare la rangul site-ului. Dar e o negandire proprie si nici nu conteaza daca e pus sau nu.
De aceea l-am scos, si totul e la fel de in regula.