Salut,
Vreau sa va intreb
1. Cat de important este sitemap-ul pentru un site?
2. Trebuie sa imi fac un cont pe google unde sa inregistrez sitemap-ul?
3. Daca nu am un sitemap si imi fac unul o sa imi afecteze page rank-ul?
Despre sitemap
-
Despre sitemap
MarPlo
1. Sitemap-ul ajuta motoarele de cautare sa indexeze site-ul. Deci, pentru ele este important, si, prin urmare, cred ca da o apreciere in plus site-urilor cu sitemap.
2. Ca sa inregisrtrezi sitemap-ul la Google (Yahoo, Bing) trebuie intai sa te loghezi cu un cont la ei, apoi, in Webmaster Tools inscrii site-ul si adaugi pe server un cod dat de ei ca sa confirmi ca e al tau. Dupa acestea poti adauga sitemap-ul.
3. Nu stiu daca a avea sau nu sitemap afecteaza page rank-ul. Probabil conteaza foarte putin in algoritm-ul page rank-ului, find multe alte criterii folosite la calcularea lui (backlinks, calitate continut, vechime, viteza incarcare, rata continut nou, etc.).
2. Ca sa inregisrtrezi sitemap-ul la Google (Yahoo, Bing) trebuie intai sa te loghezi cu un cont la ei, apoi, in Webmaster Tools inscrii site-ul si adaugi pe server un cod dat de ei ca sa confirmi ca e al tau. Dupa acestea poti adauga sitemap-ul.
3. Nu stiu daca a avea sau nu sitemap afecteaza page rank-ul. Probabil conteaza foarte putin in algoritm-ul page rank-ului, find multe alte criterii folosite la calcularea lui (backlinks, calitate continut, vechime, viteza incarcare, rata continut nou, etc.).
Subiecte similare
-
La ce ajuta robots si sitemap
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Am auzit dar nu prea am inteles despre ce este vorba cu Robots.txt si Sitemap , la ce ajuta ele, sunt folositoare , am nevoie de ele ?Ultimul mesaj
Orice...
Am sa fac un fisier robots, din ce am citit si eu am inteles ca pot trece doar ce sa NU indexeze, nu are rost sa insir ce sa indexeze, ca sunt o... -
Despre Node.js
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
E cine interesat de Node.js?
Folositi hosting si aplicatii web pe servere cu Node.js?
Am adaugat pe site tutoriale Node.js pentru incepatori. Contin: instalare, creare si rulare server Node.js; utilizare module, trimitere email, lucru... -
Intrebare despre Meditatie
Spiritualitate
Primul mesaj
Marplo, as vrea sa aflu mai multe despre meditatie, presupun ca tu ai foarte multa experienta in acest domeniu , ce mi-ai putea spune, ce sfaturi...Ultimul mesaj
Multumesc de raspuns si de informatii! La fel ca si tine, meditez inainte de somn dar de cele mai multe ori, se intampla sa adorm de la sine in timp... -
Despre Iertare si Prezent
Spiritualitate
Un invatator spiritual invata pe cei prezenti despre iertare, ca e singurul leac adevarat. Asa cum vindeca relatiile dintre oameni, acest dar divin...
-
Despre Iubire - Jiddu Krishnamurti
Spiritualitate
Iubirea nu este memorie. Iubirea nu este experiență. Iubirea nu este gândul despre persoana iubită, deoarece este doar gând. Nu poți gândi iubirea....
-
Despre probleme si cauza lor in ansamblu
Spiritualitate
Probleme, probleme, ... se rezolva una apare alta, si tot asa, a devenit o obisnuinta sa ai probleme (sa ai servici, obligatii, etc.).
Dar cum sa...