Salut,
Doresc sa realizez un site si as vrea sa stiu daca vrea cineva sa lucreze alaturi de mine.Site-ul probabil va fi un site de socializare dar va cuprinde si alte lucruri interesante.Daca vreti sa ajutati sau daca aveti intrebari postati aici.Daca vreti sa ajutati nu trebuie sa aveti decat putine cunostinte html sau css sau php...
Doresc colaborare realizare site socializare
-
Doresc colaborare realizare site socializare
Boghy
Salut. Ce intelegi prin "a lucra" si "a ajuta". Prevezi ceva beneficii in viitor macar ? Cunosc cele trei limbaje undeva spre nivel mediu. E suficient ?
k33y
Pai toti care incepem sa lucram vom fi un fel de fondatorii ai site-ului.Toti suntem egali,decizile le luam prin vot...Daca te referi la beneficii materiale in cazul in care am avea profit impartim tot insa ma feresc sa vorbesc de banii pentru ca mai e mult pana acolo.
Si in legatura cu ce cunosti ai,eu zic ca e perfect.
Si in legatura cu ce cunosti ai,eu zic ca e perfect.
Bizzar
Salut. Am eu niste cunostine bune HTML & CSS. In php sunt cam incepator, dar, mai stiu si putin jQuery. As vrea mai multe detalii.
k33y
Trimite pe privat id-ul tau si iti dau alte detalii pe mess.
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja.... - Programare Site Sector 5
Discutii si Intrebari Diverse Salut la toți.
Ce oare poate avea? Nu îmi permite să înregistrez programarea pe site.
Atașez link:...