Salut. Am vazut ca e un topic cu Diverse asa ca as vrea sa te interb ceva. Ai "cunostinte" legate de Drepturile de Autor?
Pe site`ul pe care doresc sa il creez vreau sa pun un numar de melodii. Am nevoie de ceva sau incalc ceva lege sau mai bine zis fac ceva ilegal? Daca pun ceva descriere cu autorul melodiie si casa de discuri e in ordine? As vrea cat mai multe informatii, daca poti bine inteles. Multumesc !
Cu respect, Alexx.
Drepturii De Autor
-
Drepturii De Autor
MarPlo
Salut
Din ce stiu, daca vrei sa faci dupa lege; iti trebuie un act, ceva prin care sa prezinti ca ai platit sau obtinut drepturi de publicare a materialelor (de la casa de discuri, editura pt. carti, etc.) care nu sunt oferite gratuit, ci platesc drepturi de autor.
Oricum, nu sunt cunoscator in domeniu, si prefer sa nu am treaba cu aceasta; poate altii cunosc din experienta mai mult si vor posta.
- Parerea mea e ca ceea ce primesti gratuit, sa oferi gratuit; viata e data gratis.
Din ce stiu, daca vrei sa faci dupa lege; iti trebuie un act, ceva prin care sa prezinti ca ai platit sau obtinut drepturi de publicare a materialelor (de la casa de discuri, editura pt. carti, etc.) care nu sunt oferite gratuit, ci platesc drepturi de autor.
Oricum, nu sunt cunoscator in domeniu, si prefer sa nu am treaba cu aceasta; poate altii cunosc din experienta mai mult si vor posta.
- Parerea mea e ca ceea ce primesti gratuit, sa oferi gratuit; viata e data gratis.
Bizzar
Mda, asa este cum spune MarPlo. Chiar sa luam ca exemplu filmele, serialele de la TV, si ele au semnat un act, au incheiat un contract prin care se dovedeste ca nu incalca drepturile de autor.