Buna tuturor
Am gasit un efect jquery in partea de sus la adresa:
https://marplo.net/javascript/script ... nimat.html
Cum se poate realiza acest efect.
In mometul in care pun mouse-ul pe o poza mica thumbnail sa apara acest efect.
Sper sa nu deranjez cu legaturile dar nu stiu cum se numeste efectul.
Va mutumesc.
Efect jquery animat mouseover pe Meniu
-
Efect jquery animat mouseover pe Meniu
MarPlo
Salut
Nu stiu daca acel efect are o denumire specifica, l-asi numi "Text animat mouseover meniu".
Despre cum se realizeaza, in acea pagina e codul jQuery pt. crearea lui. Il copii si-l adaptezi la pagina ta, in functie de meniul tau.
Trebuie doar sa studiezi putin acel cod, sa-l intelegi, daca stii HTML, CSS si jQuery.
Nu stiu daca acel efect are o denumire specifica, l-asi numi "Text animat mouseover meniu".
Despre cum se realizeaza, in acea pagina e codul jQuery pt. crearea lui. Il copii si-l adaptezi la pagina ta, in functie de meniul tau.
Trebuie doar sa studiezi putin acel cod, sa-l intelegi, daca stii HTML, CSS si jQuery.
dani555
Ciao eu vreau sa folosesc acest efect la imagini thumbnail
Site-ul meu este: retete-super.ro
Nu stiu exact daca se poate, vreau sa apara acelasi scris la fiecare thumbnail.
In momentul in care se pune cursorul de la mouse peste thumbanil sa apara Text-ul (Vizualizare poza).
Multumesc pentru raspuns si scuze de deranj.
Site-ul meu este: retete-super.ro
Nu stiu exact daca se poate, vreau sa apara acelasi scris la fiecare thumbnail.
In momentul in care se pune cursorul de la mouse peste thumbanil sa apara Text-ul (Vizualizare poza).
Multumesc pentru raspuns si scuze de deranj.
MarPlo
Teoretic se poate, in practica e mai dificil.
Trebuie sa adaugi codul jQuery in template-ul HTML al site-ului, sa modifici si in codul CSS.
Pentru asta trebuie cineva care cunoaste structura /codul template-ului si cel al css-ului.
Trebuie sa adaugi codul jQuery in template-ul HTML al site-ului, sa modifici si in codul CSS.
Pentru asta trebuie cineva care cunoaste structura /codul template-ului si cel al css-ului.
Subiecte similare
- Creare meniu in site cu php
Scripturi de pe site Primul mesaj
SalutUltimul mesaj
Am incercat sa pun icons pe primul nivel al meniului din tutorialu tau: Creare site de la zero si nu reusesc sa il adaug pe butonele care...
Multumes pt ajutor
Este ok acum.
Din exeplul dat de tine am mai vazut ceva intersant si anume acel meniu asa zis breadcrumb cu ce ma selectat deja....