Eliminare site inexistent din căutare google
-
Eliminare site inexistent din căutare google
Dacă un site nu mai exista, in cât timp (aproximativ) acel site nu va mai exista în căutările pe google ?
MarPlo
Salut
Dupa parerea mea, depinde cat de des sunt indexate pentru cache paginile acelui site. Iar asta depinde de link-urile externe, de pe alte site-uri, catre acel site.
Eliminarea din rezultatele cautarii se face treptat, pe parcurs ce vizitarea de catre Google-Bot a adreselor paginilor din link-uri externe si cele indexate returneaza de mai multe ori eroare.
Probabil poate dura 3-4 saptamani, sau mai mult de o luna pentru pagini care au fost vizitate mai rar.
Dupa parerea mea, depinde cat de des sunt indexate pentru cache paginile acelui site. Iar asta depinde de link-urile externe, de pe alte site-uri, catre acel site.
Eliminarea din rezultatele cautarii se face treptat, pe parcurs ce vizitarea de catre Google-Bot a adreselor paginilor din link-uri externe si cele indexate returneaza de mai multe ori eroare.
Probabil poate dura 3-4 saptamani, sau mai mult de o luna pentru pagini care au fost vizitate mai rar.
Subiecte similare
-
Indexare pagini din site pe Google
SEO - Optimizare pentru motoare de cautare
Primul mesaj
Salut.Ultimul mesaj
Am un site lansat de cateva luni. Trafic cam micut - dar nu asta conteaza, ca tot ce postez pe site distribui pe un grup ....
Ideea este ca...
Daca ai rezolvat in cadrul site-ului tau, problemele enuntate mai sus, atunci intradevar poti sa treci la pasul urmator (dar iti reamintesc, un site... -
Acceptare site clona in Google Adsense
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Am cumparat in urma cu o luna un site (nu include si domeniul) ce era inscris in programul google adsense, site-ul acela nu mai exista, desi in...Ultimul mesaj
Siteul tau gen socializare /Facebook asa cum il ai nu ofera un continut relevant; de fapt, paginile principale sunt de profiluri, nu au un continut... -
Eliminare resubmit form la refresh
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salutare,Ultimul mesaj
Am urmatorul cod:
<?php
if(isset($_POST )){
$an = $_POST ;
$id_furnizor = $_POST ;
$array_fnc =...
In situatia de afisare text dupa Submit, se poate face asa:
1. Inainte de header() se adauga textul intr-un $_SESSION.
2. Dupa redirect, se... -
Experiment Google distractiv, creează o operă vocală în browser
Divertisment si Jocuri
Laboratorul de artă și cultură Google a lansat un experiment de browser în colaborare cu David Li. Blob Opera pune la dispoziția dumneavoastră patru...
-
Cautare serie de cuvinte intr-un sir in php
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Am o listă de cuvinte spam care se află într-un array. Când un utilizator trimite un text șir, vreau să știu dacă textul conține vreunul din aceste...Ultimul mesaj
Ai putea sa adăugi cuvintele spam într-un șir, cu | ca separator de cuvinte și apoi folosesti Regex pentru a verifica.
$my_words =... -
script php cautare in baza de date
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Vreau sa fac o functie de cautare si filtrare complexa a datelor (search) in MySQL (ceva de genul cautare dupa expresia transmisa, apoi...
Salut
Cred ca iti poate fi de folos script-ul de la:
Daca vrei sa faci unul separat, poti sa studiezi metodele din clasa SiteSearch (fisierul...