eroare php

Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
Wayn3

eroare php

am si eu o problema cu eroarea asta :

Cod: Selectaţi tot

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/kestiii/public_html/inregistrare_autentificare/logare/insert.php  on line 11
pagina este aceasta

<?php
include "bazadb.php"; 
include "login.php";

$post_subject=$_POST['post_subject'];
$post_text=$_POST['post_text'];
$email=$_POST['email']; 
$site=$_POST['site']; 

$query='INSERT INTO posts ("`post_subject`","'post_text'","'email'","'site'") VALUES ("'.$post_subject.'","'.$post_text.'","'.$email.'","'.$site.'")'; 
if (!mysql_query($query)) {
die(mysql_error());
} else {
echo "datele au fost introduse";
}
mysql_close($conn);
?> 
Linia 11 este asta

$query='INSERT INTO posts ("`post_subject`","'post_text'","'email'","'site'") VALUES ("'.$post_subject.'","'.$post_text.'","'.$email.'","'.$site.'")'; 
de la ce e ?

MarPlo Mesaje:4343
Sunt grerseli la ghilimele in linia 11. Incearca urmatoarea varianta, corectata:

$query="INSERT INTO `posts` (post_subject, post_text, email, site) VALUES ('".$post_subject."', '".$post_text."', '".$email."', '".$site."')"; 

Wayn3 Mesaje:111
nu cred ca merge ... acum imi da eroarea asta :

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'kestiii'@'localhost' (using password: NO) in /home/kestiii/public_html/inregistrare_autentificare/logare/insert.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/kestiii/public_html/inregistrare_autentificare/logare/insert.php on line 11
Access denied for user 'kestiii'@'localhost' (using password: NO)
:-??

claUdiu Mesaje:313
daca pot sa iti raspund iti spun ca nu ai pus bine datele de conectare la baza de date, daca nu e bn sa ma corecteze MarPlo:D
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?

Wayn3 Mesaje:111
poi is corecte ... nu are cum sa nu fie corect
am inclus include "bazadb.php"; in mai multe fisiere si se conecteaza

MarPlo Mesaje:4343
Eroarea arata date de conectare incorecte. Dar daca spui ca-s corecte, incearca sa pui query-ul asa, (desi ma indoiesc ca asta e cauza):
if (!mysql_query($query, $conn))

- Daca datele de conectare sunt corecte, o cuza a erorii poate fi faptul ca ai mysql_close($conn); undeva inainte de acel query, ori mai sus in cod ori in alt fisier ce e inclus inainte, si asta a inchis conexiunea cu serverul mysql.

Subiecte similare