Eroare in Script Utilizatori - could not find driver

Aici prezentati probleme, intrebari, sau orice subiecte legate de scripturi si tutoriale de pe site.
Jinchuuriki

Eroare in Script Utilizatori - could not find driver

Salut , am si eu o problema cu scriptul " Script Utilizatori - Inregistrare si Autentificare / Logare "
Am editat config.php cu datele care trebuie , dar imi da eroare la creearea tabelelelol.

Eroarea:

Cod: Selectaţi tot

Nu se poate conecta la MySQL: could not find driver
Cu celelalte scripturi nu am avut probleme . Asta e singurul.

MarPlo Mesaje:4343
Acel script foloseste clasa PHP PDO pt. conexiune cu MySQL.
Din enuntul erorii, din ce am gasit pe net, in serverul PHP folosit lipseste, sau nu e activat driver-ul pdo_mysql.
In cazul asta scriptul nu poate fi folosit, sau trebuie modificata clasa Base din fisierul "class.Base.php" ca sa foloseasca alt sistem de conectare la MySQL (de ex. MySQLi), dar e mai complicat.

Jinchuuriki Mesaje:3
Se poate rezolva cumva , eu nu-l pot face , sunt inca incepator in php. Si am vazut ca nu oferiti suport pentru aceste scripturi pentru ca sunt gratuit. Puteti face class.Base.php ? (este pentru hi2)

GarryOne Mesaje:27
vrei neaparat un script de inregistrare/autentificare facut in clase? iti pot da un script de-al meu, facut simplu, fara OOP si PDO
RADIO Club http://radio-klub.info" target="_blank

Jinchuuriki Mesaje:3
Vreau un script care odata CONECTAT pe cont sa intri intr-un panou de control cum e acolo "website , adresa , e-mail etc
".

Subiecte similare