Erroare la functia date()
Discutii despre script-uri si coduri PHP-MySQL, precum si lucru cu XML in PHP.
-
claUdiu
Erroare la functia date()
De ce la functia date() imi da erroarea asta:
Cod: Selectaţi tot
Strict Standards: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for 'EEST/3.0/DST' instead in site on line 20
?
Eu unu am pus asta la inceputul scriptului:
Dar tot apare erroarea:(
App: Functia date e asa: date = date('d.m.Y');
Ms mult!
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
MarPlo
Din ce am gasit pe net, se pare ca eroarea asta are legatura cu o setare la "date.timezone" in fisierul php.ini.
Cica ar trebui sa fie asa: [Date] date.timezone = CET sau date.timezone = Europe/Helsinki
Nu ma pricep la php.ini, dar problema pare fi legata de setarile php-ului, nu de script.
Daca nu ai acces la php.ini, poti bloca afisarea erorii, cu @ in fata functiei: $date = @date('d.m.Y');
claUdiu
Da...nu am acces la php.ini...Ms din nou:).
Se spune ca...."omul tot invata in viata". Dar...Totusi...Trebie sa ne oprim undeva, nu?
claUdiu
Mai este cv...am pus @ in fata functiei dar tot nu ascunde erroarea...
MarPlo
Incearca sa adaugi la inceputul scriptului: error_reporting(0);
Subiecte similare
- Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Salut
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Ultimul mesaj
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...