Salutare si la multi ani!
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este posibil sa se adauge la acesta si un un camp pentru incarcare imagini foto/video?
Gen 3-5 imagini, restrictionate dupa format (jpeg, sa nu se incarce alt tip de fisiere, pentru foto; mp4, pentru video, restrictionate ca marime, sa nu depaseasca o anumita valoare, de exemplu 5 mb)
Multumesc
Formular de contact cu upload imagini
-
Formular de contact cu upload imagini
MarPlo
Salut,,
Am sa studiez problema cu acel formular de contact, poate pe Luni, saptamana viitoare.
Am sa studiez problema cu acel formular de contact, poate pe Luni, saptamana viitoare.
MarPlo
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script.
Subiecte similare
-
upload si resize mai multe imagini in php
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Am urmatorul script pentru upload si resize imagini cu php:Ultimul mesaj
<?php
if(isset($_POST )){
include include/initialize.php ;
$targetDir =...
1. Ca sa redimensioneze toate imaginile, urmatorul cod ar trebui sa fie in cadrul foreach():... -
Imagini Slider bootstrap
HTML - XHTML - CSS
Salutare,
de curand am cumparat un template de pe teamforest pe care l-am pus pe perlamuntilor.ro ideea e ca ma bate rau bootstrapul asta.
Cum... -
Adaugare text/imagini/video printr-un buton de catre utilizatori
Discutii si Intrebari Diverse
Primul mesaj
Salut,Ultimul mesaj
Lucrez la un site de social media si vreau ca pentru o categorie din membrii care s-au inregistrat pe site sa existe un buton ceva prin care...
Am uitat sa specific ca am create un div in mijlocul paginii in interiorul caruia se va afla postarea respectivului utilizator, iar la fiecare... -
Undefined index: la upload imagine
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
<div class= form-group >Ultimul mesaj
<label>Imagine</label>
<input type= file name= avatar >
</div>
$fileName = $_FILES ;...
Adauga in <form> tagul enctype , si spatiu intre atribute.
<form action= add.php class= form-horizontal method= post enctype=... -
limitare numar fisiere pentru upload
PHP - MySQL - XML
Primul mesaj
Cum as putea sa limitez numarul de fisiere care se pot urca pe un site cu un input?Ultimul mesaj
De exemplu sa se poata urca doar 3 fisiere.
Cum pot construi...
Genial, functioneaza! Multumesc! -
Cerere: Corectare Script upload cu jquery
Cereri si Oferte
Primul mesaj
Am facut un script de upload cu jquery si cu butoane de rotire si progress bar dar pana sa introduc progress barul imi incarca poza in folder,dupa ce...Ultimul mesaj
Scriptul jquery pe care-l ai pentru rotation nu se potriveste cu upload de mai multe fisiere.
Ca sa functioneze cu multiple upload trebuie...