Formular preluare si afisare date
-
Formular preluare si afisare date
Salut , am revenit deoarece am nevoie de ajutor-ul vostru , curand am "deschis" un site si am nevoie de un formular de preluare si afisare date...este vorba de un formular unde vizitatorii sau membrii sa trimita bancuri si acestea sa fie afisate intr-o pagina anterioara , si va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu fisierele de la acest script , o zi buna in continuare
MarPlo
Din lectiile de la Cursul PHP-MySQL, daca sunt studiate, la lucru cu formulare si fisiere ai putea invata sa faci un astfel de script.
In principiu e nevoie de 2 fisiere de baza. In unul e creat formularul si scriptul care preia datele prin $_POST si le salveaza intr-un fisier text, iar al doilea fisier, .php, citeste cu "file_get_contents()" continutul fisierului text.
- Te poti folosi de scripturile pentru adaugare comentarii de la pagina Scripturi PHP.
Daca vrei fisiere facute gata, le gasesti acolo, cu explicatii detaliate in ele. Trebuie doar sa le adaptezi /modifici pt. ce iti trebuie.
In rest, posteaza ce ai facut tu, unde nu te descurci la ce ai facut si ce erori da, sau ce nu functioneaza.
In principiu e nevoie de 2 fisiere de baza. In unul e creat formularul si scriptul care preia datele prin $_POST si le salveaza intr-un fisier text, iar al doilea fisier, .php, citeste cu "file_get_contents()" continutul fisierului text.
- Te poti folosi de scripturile pentru adaugare comentarii de la pagina Scripturi PHP.
Daca vrei fisiere facute gata, le gasesti acolo, cu explicatii detaliate in ele. Trebuie doar sa le adaptezi /modifici pt. ce iti trebuie.
In rest, posteaza ce ai facut tu, unde nu te descurci la ce ai facut si ce erori da, sau ce nu functioneaza.
ionutzz23
OK , hai ca iau acum scriptu pentru comentarii si il modific , iti multumesc mult, daca vor aparea erori voi posta aici , o zi buna in continuare
Subiecte similare
- Eroare la un formular cu PHP
PHP - MySQL - XML Primul mesaj
Salut. Am si eu o problema. In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie si am cautat pe forum ceva asemanator cu problema mea insa nu am...Ultimul mesaj
Am rezolvat. Multumesc oricum pentru timpul acordat. Am folosit phpmailer pt ca cei de unde am webhostul asa lucreaza. Multumesc inca o data ! - Formular de contact cu upload imagini
Scripturi de pe site Primul mesaj
Salutare si la multi ani!Ultimul mesaj
Revin cu o intrebare pentru scriptul formular de contact, de la pagina: marplo.net/php-mysql/formular_contact
Este...
M-am uitat pe codul din formularul de contact.
Am decis sa nu ma complic cu asa multe adaugari si verificari in acel script. - Afisare numar cel mai mare dintr o coloana
Bună MarploUltimul mesaj
Vreau să extrag din coloan pret cel mai mare numar ca de exemplu 4444.
Mie imi afisează 54 în loc de 4444, dacă în loc de 4444 modific...
Am schimbat `pret` varchar(20) DEFAULT NULL in `pret` int(11) NOT NULL ca la tine si merge.
Multumesc - Adaugare orar zilele saptamanii in baza de date
SalutUltimul mesaj
Am o baza de date cu toate locatiile
location_id | name |address |telephone | open
Si un formular prin care incarc datele in bd....
Treaba cu adaugare json in mysql e simpla, se rezuma la adaugarea unui sir care contine ghilimele duble.
Problema la tine e ca acele ghilimele sunt...